Antena Căutare

WikiLeaks: Oficiali ai Guvernului roman, suspectati ca ar colabora cu teroristii

Romania este suspectata ca ar colabora cu teroristii, potrivit unor telegrame interceptate de Wikileaks. Consilierul Uniunii Europene, Onno Simmons, a atras atentia ca exista suspiciunea unei intelegeri intre anumite grupuri arabe si Guvernul Romaniei, sub deviza "lasati-ne sa spalam bani si nu vom ataca tinte romanesti".

Telegrama este nedatatã si a fost trimisa la Washington de Ambasada SUA la Bucuresti. In ea se vorbeste despre o intalnire G8 Counter-Terrorism Action Group, gazduita de Ambasada Rusiei.

Consilierul Uniunii Europene a vorbit, cu acea ocazie, despre Mafia din Romania. Onno Simmon remarca absenta relatarilor de catre politie si chiar de catre presa a omorurilor intre bande. El sugereaza ca mafia din Romania este "asa de bine organizata incat nici nu e nevoie sa se impuste intre ei".

Consilierul UE a precizat ca nu sunt informatii specifice la momentul discutiei, dar ca el crede ca grupurile de crima organizata din Romania lucreaza ilegal si in secret cu oficiali ai Guvernului.

De asemenea, Simmons a atras atentia asupra unor suspiciuni ca exista o "intelegere" intre "anumite grupuri arabe" si guvernul Romaniei, in care arabii promit sa nu atace tinte romanesti atata timp cat li se permite sa spele bani pe teritoriul tarii noastre.

Consilierul Uniunii Europene este cunoscut la Bucuresti ca fiind una dintre cele mai sceptice voci in ceea ce priveste progresul Romaniei catre integrare Europeana.

Sursa: Antena3

29 de deputati mai tin in brate Guvernul Boc... WikiLeaks: Trimiterea lui Adrian Nastase in judecata, hotarata la Cotroceni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x