Antena Căutare

Președintele care renunță la avionul oficial, pe care îl oferă prin tragere la sorți

Preşedintele Mexicului, Andrés Manuel Lopez Obrador și-a anunțat, marţi, dorinţa de a-și oferi avionul prin tragere la sorţi, în cazul în care nu se va arăta nimeni interesat să-l cumpere.

Președintele Mexicului dorește să scoată la vânzare avionul oficial, cu care se deplasează, iar în lipsa unui cumpărător interesat, acesta a anunțat că îl va oferi prin tragere la sorți, scrie Agerpres.
Șeful statuluia a făcut declarația în cursul unei conferinţe de presă, cu puţin înainte de a prezenta biletul de loterie care va permite obținerea acestui premiu inedit.
Este vorba despre un avion Boeing 787 "Dreamliner", despre care autoritățile promit să transfere suma obţinută din vânzarea lui, unor fonduri de ajutorare a migranţilor sau persoanelor cele mai defavorizate, conform aceleași surse.
Vor fi puse în vânzare şase milioane de bilete de loto cu o valoare de 500 de pesos (circa 25 de dolari). Autorităţile speră să recupereze astfel cel puţin 2,5 miliarde de pesos echivalentul a 127 de milioane de dolari.

Încă de la începutul mandatului săi, președintele Mexicului a declarat că nu dorește să folosească acest avion, pe care l-a scos la vânzare, deși încă nu s-a arătat niciun client interesat. Valoarea actuală a aeronavei este între 130 de milioane şi 150 de milioane de dolari.
Șeful statului a promis câştigătorului, un an de întreţinere gratuită a aparatului la baza militară Santa Lucia sau pe aeroportul din Ciudad de Mexico, conform sursei precizate.

Șocant! Cadavrul mumificat al unei femei, descoperit la Buzău... Trenul zburător din depoul Berceni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x