Antena Căutare

”Surpriză uriașă”! S-a aflat cine e adevăratul antrenor al FCSB! Cine i-ar face schimbările lui Nicolae Dică meci de meci

Un lucru unanim acceptat deja de toată lumea cunoscătoare a fotbalului românesc, acela că Nicolae Dică nu are niciun fel de autoritate la FCSB, iese tot mai clar la suprafață.

Un lucru unanim acceptat deja de toată lumea cunoscătoare a fotbalului românesc, acela că Nicolae Dică nu are niciun fel de autoritate la FCSB, iese tot mai clar la suprafață. Deși ambele părți, conducerea FCSB și banca tehnică, recunosc că doar antrenorul decide în timpul meciurilor, realitatea ar sta cu 180 de grade altfel.

Meciul Viitorul - FCSB a oferit un episod care spune multe despre puterea lui Dică la FCSB. După 45 de minute dezastruoase, vicecampioana face două schimbări la pauză. Ies mâinile moarte Alibec și Ovidiu Popescu, iar în locul lor apar Gnohere și Teixeira. Imediat, evoluția celor de la FCSB s-a îmbunătăţit vizibil, iar roş-albaştrii au profitat de lipsa de experienţă a puştilor lui Hagi şi au scos o remiză, scor 2-2.

Dar cine a avut aceste idei tactice ? Dică sau ”fotoliul de la palat” ?

Conform gsp.ro, schimbările efectuate la pauză nu-i aparțin lui Nicolae Dică, ci patronului Gigi Becali. Câţiva martori au dezvăluit chiar că "jucătorii au mers direct în vestiar de pe teren, iar Dică a mai rămas şase sau şapte minute în parcare, la telefon cu Becali. După ce a încheiat discuţia cu patronul, a intrat în cabină şi a anunţat schimbările".

Miercuri, într-o conferință de presă fulminantă, Gică Hagi a oferit niște declarații care, indirect, spun cum stau lucrurile la FCSB.

”Suntem în România și în fiecare zi învăț ceva nou. Vedeți-vă de bucățica voastră și fiți responsabili. Nu mutați diversiunea în altă partea. Să nu îmi dea mie lecții. Nu suntem la Steaua. Aici antrenorul face echipa. Mă uit și mă crucesc.” a spus ”Regele”

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x