Antena Căutare

ULTIMA ORĂ! Mircea Rednic sau Nicolae Dică ? Gigi Becali a anunțat cine va antrena FCSB din vară

Nici n-a început bine telenovela ”Mircea Rednic la FCSB” că deja am asistat la o primă răsturnare spectaculoasă de situație. După ce presa de azi îl dădea pe ”Puriu” ca și venit la FCSB din vară, patronul vicecampioanei, Gigi Becali, a ținut să pună lucrurile la punct în privința băncii tehnice a echipei pe care o păstorește.

În această dimineață, Gigi Becali a vorbit în premieră despre știrea care ține prima pagină în Gazeta Sporturilor: ”Mircea Rednic la FCSB”. Conform spuselor finanțatorului roș-albaștrilor, șansele ca Rednic să vină în locul lui Dică sunt foarte mici.

”Să vă spun ceva: nu am mai vorbit cu Rednic de 15 ani. Niciun cuvant, nici bună ziua, nici nu vreau să vorbesc. Trebuie să avem puțin respect față de Dică. Chiar dacă mă comport cum mă comport. Și cateodata mă mai bag. Dar am un antrenor. Astea sunt tâmpenii.” a spus Becali la sportro

Cu toate acestea, Gigi Becali nu a dat asigurări clare că ar fi făcută deja o înțelegere oficială cu Dică pentru a continua. El a spus că va rămâne automat dacă ia titlul.

”Trebuie să existe clauză? Am zis eu. Dacă ia titlul, Dică rămâne. Am spus și o spun și acum”, a mai spus Gigi Becali pentru sursa citată.

Presa internă de azi anunța că Gigi Becali e decis să îl schimbe pe Nicolae Dică, chiar dacă ar câștiga titlul! În aceste condiții, șeful FCSB ar fi început discuții în ultima perioadă cu Mircea Rednic.

foto: spynews.ro

Strigătul de durere al părintelui unui fotbalist de la Darlington FC: ”Cancerul care l-a răpit pe fiul meu a fost cauzat... Serena Williams, exemplul unei adevărate campioane: ”În urmă cu 4 luni nu puteam nici să mă mișc. Nu o să mă dau bătută ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x