Antena Căutare

A fost cutremur! Încă un seism s-a produs în România, într-o zonă neoboșnuită. Este al treilea din ultimele 24 de ore

A fost cutremur în România, ar treilea în decurs de doar câteva ore. Ultimul seism s-a înregistrat într-o zonă neobișnuită, în județul Prahova, și a avut cea mai mare magnitudine.

A fost cutremur! Încă un seism s-a produs în România, într-o zonă neoboșnuită. Este al treilea din ultimele 24 de ore
Cutremur în România, al treilea în ultimele ore

Un cutremur cu magnitudinea 3,2 pe Richter s-a produs miercuri, la ora locală 00:01, în judeţul Prahova, potrivit informaţiilor publicate de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Seismul a avut loc la o adâncime de 196 de kilometri. Cutremurul s-a produs la 45 km Nord de Ploieşti, 50 km Sud-Est de Braşov şi 102 km Nord de Bucureşti.

Trei cutremure în România, în decurs de câteva ore

România a fost lovită de două alte cutremure în ultima zi a lunii iunie, acestea având loc marți seară, în decurs de câteva ore, potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Citește și: Val de cutremure în ultima zi a lunii iunie, în România. Două seisme s-au produs în doar câteva ore

Cel mai semnificativ seism din acest an s-a produs în data de 31 ianuarie, în judeţul Vrancea, la o adâncime de 121 de kilometri, şi a avut o magnitudine de 5,2. Cutremurul a fost resimţit şi la Bucureşti.

Cristina, o elevă de 10, umilită la Evaluarea Națională! Copila a cedat, chiar în curtea școlii: „Mă furnicau foarte tar... Accident grav! Doi bebeluși, accidentați de un tânăr de 25 de ani, în Prahova! Două mașini s-au ciocnit frontal! VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x