Antena Căutare

ADMITERE FACULTATE 2018. Se dau bani pentru studenții care intră în anul I. Ce condiții trebuie îndeplinite

Universitatea Politehnica din Bucureşti va acorda viitorilor studenţi care provin din mediul rural un sprijin financiar special pentru întreaga perioadă a studiilor de licenţă, informează un comunicat de presă al instituţiei de învăţământ superior.

Universitatea Politehnica din Bucureşti va acorda viitorilor studenţi care provin din mediul rural un sprijin financiar special pentru întreaga perioadă a studiilor de licenţă, informează un comunicat de presă al instituţiei de învăţământ superior.

Mai exact, pentru întreaga perioadă a studiilor de licenţă, aceştia vor beneficia de o bursă lunară, care să le acopere costurile aferente cazării în campusul universitar, precum o masă zilnică.

Mai mult, pentru candidaţii care vor fi admişi în noul an universitar, conducerea UPB a decis să le acorde acestora, în primul semestru, cursuri suplimentare de pregătire intensivă la materiile matematică şi fizică, în cazul în care viitorii studenţi îşi vor manifesta dorinţa de îmbunătăţire substanţială a cunoştinţelor raportate la exigenţele impuse de către programa didactică a Universităţii.

"La 200 de ani de la fondarea Universităţii noastre în Anul Centenarului Marii Uniri suntem conştienţi de locul şi rolul Universităţii noastre precum şi de responsabilitatea socială pe care o avem. Astfel, Universitatea Politehnica din Bucureşti îşi doreşte să se implice cat mai mult în viaţa socială a României să sprijine tinerii din mediul rural care doresc să studieze într-o universitate de prestigiu şi în acest context am decis să-i susţinem financiar pe aceşti tineri", a declarat rectorul Universităţii Politehnica din Bucureşti, Mihnea Costoiu, citat în comunicat.

Universitatea Politehnica din Bucureşti, prin decizia Ministerului Educaţiei Naţionale, pune la dispoziţia candidaţilor care au absolvit un liceu din mediul rural, 154 de locuri pentru admiterea în anul universitar 2018-2019, locurile scoase la concurs fiind atribuite în exclusivitate acestor concurenţi.

Ce tragedie! Trei oameni au murit striviți pe o șosea din România. Martorii povestesc îngroziți: "Zburau bucăți din... Informații de ultimă oră despre operațiunea de salvare din Thailanda! Au fost scoși din peștera inundată toți copiii, da...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x