Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Află cât de ACTIV vei fi în DORMITOR! Vezi ce-ţi rezervă HOROSCOPUL AMOROS în perioada 23-29 martie

Începutul de săptămână trebuie să te prindă pregătit, aşa că ai nevoie şi de ajutorul astrelor pentru a vedea cât de activ vei fi din punct de vedere amoros în următoarele şapte zile

Începutul de săptămână trebuie să te prindă pregătit, aşa că ai nevoie şi de ajutorul astrelor pentru a vedea cât de activ vei fi din punct de vedere amoros în următoarele şapte zile.

Berbec

Traversezi o perioada in care iti tii in frau sentimentele si pastrezi distanta de toti cei din jur. Esti destul de critic cu persoana iubita, dar si cu tine insuti si n-ar fi rau sa mai slabesti putin “curelele”.

Taur

Esti foarte clar cand iti marturisesti sentimentele pentru ca nu vrei sa lasi nicio urma de indoiala in ceea ce te priveste. Nu esti foarte conciliant si chiar devii agresiv cand cineva de contrazice, indiferent despre ce e vorba.

Gemeni

Analizezi asemanarile si deosebirile dintre tine si persoana iubita. Ii trimiti mesaje de apreciere, scrisori de dragoste. Cumperi cadouri scumpe pentru a-ti impresiona partenerul de cuplu. Pur si simplu te simti bine facand daruri.

Rac

O perioada propice comunicarii. Scoti la lumina elemente pana acum ascunse. Discuti cu partenerul de cuplu despre pasiuni ascunse, subiecte tabu si fantezii intense. Raspunzi cu sinceritate la toate intrebarile.

Leu

Pentru Leii singuri se anunta multiple oportunitati de a intalni pe cineva. Simti nevoia de caldura, rasfat si iubire. Daca esti cuplat te vei bucura de momente de intimitate pline de pasiune. Te simti special.

Fecioara

Saptamana aceasta se anunta tensiuni in viata de familie, conflictele aparand intre nevoile personale si solicitarile de la job. Ies la suprafata probleme emotionale nerezolvate, fiind nevoie de ajutari pentru a reveni la ce a fost inainte.

VEZI AICI TOATE DETALII PENTRU RESTUL ZODIILOR

Recomandari