Antena Căutare

Alerta in Cluj: Sute de kilograme de carne au fost gasite aruncate in lacul Tarnita

Autoritatile din Cluj-Napoca sunt in alerta. Sute de kilograme de carne au fost aruncate in lacul Tarnita, principala sursa de alimentare cu apa a orasului. Un pescar a descoperit pachetele din intamplare si a anuntat autoritatile. Carnea va ajunge, astazi, la analize. Inspectorii de la ANSVSA nu stiu de unde provine, dar iau in calcul posibilitatea sa fi fost aruncata de un macalar speriat de scandalul carnii de cal.

Este o ipoteza care ar putea arunca in aer piata carnii. La numai cateva zile dupa ce au fost descoperite cateva sute de kilograme de carne de cal cu etichete pe care scria vita, un pescar a gasit in lacul tarnita zeci de pachete suspecte.

In total, a fost aruncata in lac aproape o tona de carne. Zeci de pompieri, salvamontisti si angajati ai Apelor Romane au incercat sa recupereze bucatile de carne.

O partea din carnea descoperita plutind pe marginea lacului a fost incarcata in saci si transportata la analize, la Cluj-Napoca. Abia dupa investigatii vom sti daca este carne de cal, de vita ori de alt fel.

Pana in acest moment, nu se stie cine a aruncat carnea. Cert este ca proprietarul n-a vrut sa fie gasita.

Increderea in Biserica a scazut: 66% dintre romani mai au incredere in fetele bisericesti... O caruta a fost spulberata pe un drum national din Calarasi: Doi copii aflati in atelaj, raniti grav...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x