Antena Căutare

Alertă pentru părinți! O jucărie pentru bebeluși a fost retrasă de la vânzare! Cei mici ar putea muri

O jucărie pentru bebeluşi a fost retrasă de la vânzare de un lanț de hipermarket din România, deoarece poate reprezenta un pericol pentru cei mici.

O jucărie pentru bebeluşi a fost retrasă de la vânzare de un lanț de hipermarket din România, deoarece poate reprezenta un pericol pentru cei mici.

Kaufland a anunțat că retrage voluntar şi preventiv, din motive ce ţin de protejarea consumatorilor, produsul Jucărie zornăitoare pentru bebeluşi, lotul 1151870-1418 (lotul este inscripţionat pe produs).

„În cazul acestui produs, în anumite condiţii, clopoţelul zornăitor se poate detaşa din interiorul jucăriei. În situaţia în care bebeluşii sau copiii mici l-ar putea înghiţi, există pericolul sufocării", arată reprezentanţii hipermarketului.

Clienţii care au cumpărat această jucărie pentru bebeluși sunt rugaţi să acorde atenţie informării şi să nu o mai folosească. Totodată, produsul a fost retras de la vânzare.

Cei care au cumpărat jucăria pentru bebeluși se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a o returna şi vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Incendiu puternic într-un bloc din Lugoj! 20 de locatari au fost evacuați... Ultimă oră! Un copil a condus o mașină în Rădăuți și a lovit o autospecială a Poliției! Cum a reușit să fugă – Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x