Căutare Live

Alesii cer trei milioane de euro pentru un schit romanesc de pe Muntele Athos

Cei cinci parlamentari care fac parte din Grupul Ecumemic de Rugaciune au informat Biroul Permanent al Camerei Deputatilor despre modul in care a decurs vizita facuta la manastirile de la Muntele Athos. Deputatii au petrecut trei zile pe munte si "s-au conformat traditiilor si ceremonialului vietii monahale, participand la slujbele religioase sI inchinandu-se la Sfintele Moaste si la Icoanele facatoare de minuni”.

Parlamentarii n-au pierdut insa prilejul sa ceara si niste bani, precizand in informarea inaintata conducerii Camerei ca schitul romanesc Prodromo ar avea nevoie de trei milioane de euro pentru renovararea cladirilor, fara insa sa precizeze de unde ar putea veni banii. Grupul Ecumenic mai sustine ca exista nevoia flexibilizarii "acordarii subventiilor de catre Ministerul Culturii si Cultelor" pentru schitul romanesc de la Athos si ca schitul ar trebui ridicat la rangul de manastire.

Parlamentarii participantI la vizita spun ca si-au suportat singuri cheltuielile de deplasare. Din Grupul Ecumenic fac parte deputatii Cristian Dumitrescu (PSD), Anghel Stanciu (PSD), Florin Iordache (PSD), Victor Cristea (PSD) sI senatorul Avram Craciun (PSD).

Citeste si Jurnalul

FOTO: pixdaus.com

Dorel loveste din nou! Mii de argeseni au ramas fara cablu TV, internet si telefonie fixa... Guvernul trebuie sa modifice iar Codul Muncii...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri