Antena Căutare

Vești dezastruoase pentru milioane de părinți! Alocaţiile nu vor creşte de la 1 aprilie! Care este anunțul făcut de Ministrul Muncii

Marius Budăi afirmă că de vină pentru întârziere este preşedintele Klaus Iohannis, care a tergiversat promulgarea bugetului pentru acest an. 

Este oficial! Veste șoc pentru milioane de copii și părinți! Majorarea alocațiilor de la 85 de lei la 150 de lei nu se va realiza de la 1 aprilie! MInistrul Muncii a făcut anunțul: ,,Este prima dată în istorie când un buget este atacat...''

Alocaţiile copiilor nu vor creşte nici de la 1 aprilie, spune ministrul Muncii.

Marius Budăi afirmă că de vină pentru întârziere este preşedintele Klaus Iohannis, care a tergiversat promulgarea bugetului pentru acest an.

”la Curtea Constituțioanală, nu credeam că vom ajunge dar este strict decizia Președintelui. E dureros că folosim segmente din societate să contabilizăm voturi. Ne dorim ca bugetul să fie adoptat mai repede pentru că de luna viitoare să facem majorarea alocațiilor”, a declarat Budai.

Din păcate, parlamentarii nu s-au înțeles cu privire la majorarea alocațiilor pentru copii, iar gestionarea bugetului alocat, se pare că nu a fost bine făcută.

În prezent, nu există o dată exactă stabilită pentru majorarea alocațiilor, dar ministrul afirmă că speră ca până la începutul lunii următoare să poate face această majorare.

Ascultă declarația oficială a Ministrului Muncii în materialul video de mai sus:

O româncă din Anglia este refuzată de preoții ortodocși să-și boteze bebelușul pentru că nu este cunununată religios... Zeci de mii de părinți din România, nevoiți să plătească peste 1000 de lei pentru copiii lor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x