Antena Căutare

Angajatii ANOFM, in greva spontana

Angajatii Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca din Bucuresti (ANOFM) au hotarat, joi dimineata, sa se alature sindicalistilor de la Finante si sa protesteze fata de taierea stimulentelor.

"Am decis sa adoptam aceasta forma de protest. Asteptam colegii de la celelalte sectoare sa vina sa ni se alature",


Salariatii sunt hotarati sa nu plece pana nu isi primesc drepturile salariale, dupa ce protestul a continuat si pe parcursul noptii, negocierile purtate cu ministrul Gheorghe Ialomitianu soldandu-se cu un esec.

La Finante, ministrul Gheorghe Ialomitianu, se va intalni cu liderii de sindicat pentru negocieri, la ora 12.30, la sediul ministerului. "La ora 12.30 am programata o intalnire cu liderii de sindicat, la minister. Acum ma duc sa ma intalnesc cu ministrul de Interne, sa luam masuri de reducere a evaziunii fiscale. Sunt oameni care vor sa-si faca treaba in Ministerul de Finante. Ministerul are 30.000 de oameni care isi fac treaba", a declarat Ialomitianu.

Marica: "I-am spus lui Boc despre situatia de la Finante si ne-a spus sa lasam balivernele"... Petrecere la Ateneul Roman in timpul grevei la Finante...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x