Antena Căutare

Anunț bombă! Oasele găsite la Caracal au fost „plantate”. Luiza Melencu ar putea fi în viață?

Noi informaţii aruncă în aer ancheta de la Caracal. Sunt suspiciuni că oasele găsite în lizieră au fost "plantate" acolo. O altă ipoteză arată că ar putea fi resturile reconstituirii, spun surse din anchetă. Luna trecută, Gheorghe Dincă le-a arătat anchetatorilor ce a făcut cu Luiza Melencu, folosind un manechin.

Noi informaţii aruncă în aer ancheta de la Caracal. Sunt suspiciuni că oasele găsite în lizieră au fost "plantate" acolo. O altă ipoteză arată că ar putea fi resturile reconstituirii, spun surse din anchetă. Luna trecută, Gheorghe Dincă le-a arătat anchetatorilor ce a făcut cu Luiza Melencu, folosind un manechin.

Pentru primele rămăşite găsite, FBI nu a finalizat încă expertiza. Între timp, specialiştii de la Institutul de Medicină Legală au fost audiaţi pentru prima oară în acest caz. Şeful de laborator al Institutului Naţional de Medicină Legală şi unul dintre specialiştii în antropologie au ajuns, dimineaţă, la sediul Poliţiei Române. Este pentru prima oară când medicii INML sunt audiaţi.

Timp de mai multe ore, specialiștii INML au fost audiați de către polițiști. Au dat explicații tehnice cu privire la modul în care au făcut cele două expertize din dosar, asupra oaselor găsite în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă și asupra fragmentelor osoase din lizieră.

În cazul probelor din curtea lui Gheorghe Dincă, analizele INML au evidenţiat ADN-ul Alexandrei Măceşanu în proporţie de peste 99%. Din rămăşiţele găsite în luna august, în liziera de lângă Caracal, nu s-a putut extrage un profil genetic, de aceea au fost trimise la FBI. Încă de la începutul anchetei, mai multe voci au susţinut că probele ar fi putut fi "plantate" pentru a grăbi cursul anchetei.

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu: ”procurorul a vrut să facă ironii şi să facă mişto de cei care au spus că se pot planta. si a întrebat: dar domle, se pot planta, se poate alterna ADN-ul, aţi auzit de asta, procurori care să facă aşa ceva? şi doamna a zis: să ştiţi că am mai auzit.”(...) „s-a tot vorbit despre această cenuşă. oare această cenuşă nu era o pulbere aruncată? pentru că cenuşa poate fi constituită din două culori: gri şi gălbuie. are o anumită cantitate, în funcţie de corpul uman. ce cantitate avea cenuşa găsită acolo? nu ne-a spus nimeni.”

Între timp, la INML au ajuns şi rămăşiţele ridicate ieri, după un apel la 112, tot din liziera de lângă Caracal. Deja s-au conturat primele ipoteze.

Cele două variante, că ar fi fost plantate sau că ar fi rămășițele manechinului de la reconstituirea cu dinca de acolo.

De astăzi, poliţiştii nu mai păzesc casa din Caracal. Au fost montate camere de supraveghere, iar un afiş anunţă că imobilul este sub sechestru. Mâine, Gheorghe Dincă va fi din nou în faţa specialiştilor care vor stabili dacă a avut sau nu discernământ când a comis - aşa cum susţine - cele două crime.

Citește și: Lovitură de teatru în cazul Caracal. Ultimele zile din viața Alexandrei Măceșanu, relatate în fața anchetatorilor de colegele fetei

Incendiu puternic în București! Un bloc a fost cuprins de flăcări, iar autoritățile au evacuat nouă persoane - FOTO... Un soț și o soție au fost luați pe capota unei mașini în timp ce traversau strada! Cei doi se află în stare critică la s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x