Antena Căutare

Avocatul familiei Alexandrei Măceșanu lansează noi acuzații: ”Au pus totul la grămadă și, dintr-un cocktail de dinți, s-a remarcat un ADN!”

Cazul de la Caracal este în continuare învăluit în mister, însă în cursul zilei de luni, la sediul IGPR, din Caracal, au avut loc noi audieri. Cel chestionat a fost un medic care a efectuat expertiza antropologică, întrucât familiile celor două fete vor să știe dacă din resturile găsite în curtea lui Gheorghe Dincă se poate reconstitui, antropologic, un schelet uman.

Cazul de la Caracal este în continuare învăluit în mister, însă în cursul zilei de luni, la sediul IGPR, din Caracal, au avut loc noi audieri. Cel chestionat a fost un medic care a efectuat expertiza antropologică, întrucât familiile celor două fete vor să știe dacă din resturile găsite în curtea lui Gheorghe Dincă se poate reconstitui, antropologic, un schelet uman.

Avocatul Tonel Pop, care reprezintă familiei Luizei Melencu, a declarat că luni a fost audiat unul dintre specialiștii care au făcut expertiza antropologică, conform Mediafax.

Citește și: Caracal: Gheorghe Dincă, filmare neștiută de anchetatori! Un jurnalist italian a dezvăluit totul: „Asta făcea acolo...”

„Nu am înțeles de ce au chemat numai unul din medici. De asemenea, a fost chemat și expertul care a făcut expertizele ADN pentru ambele situații (pentru Luiza și pentru Alexandra - n.r.). Un lucru foarte important, au făcut audierile concomitent, în același moment, pentru a nu putea să asist la ambele. (...) Un joc de-a v-ați ascunselea, vă spuneam, de-a alba-neagră, astfel încât să nu putem participa, să nu putem pune întrebări. La una din audieri, privind expertiză ADN, am pus întrebări, mi-au respins toate întrebările, au fost niște întrebări, niște tamatici pe care le-a făcut colegul meu, a pus întrebările, dar într-un mod mai mult ironic, față de expert, procurorul a întrebat (...) Și doamna nu a marjat la aceste chestiuni, nu a spus nici că sunt ilare, a răspuns așa cum a știut, nu a marjat pe ironiile și pe ceea ce sugestiona procurorul pentru a aduce în derizoriu persoană avocatului, respectiv domnul Moldovean, sau întrebările puse de domnia să, erau undeva scrise”, a spus Tonel Pop.

Articolul continuă după reclamă

Tonel Pop spune că, în timpul audierilor, procurorul a întrebat expertul dacă pot fi plantate probe sau dacă poate fi alterat ADN-ul.

”Culmea că doamna a răspuns <Știți, nu mi s-a întâmplat dar am citit, am o literatură vastă de specialitate>. A dat denumiri, a dat cazuri în care organele de anchetă au plantat probe și au alterat ADN-ul. Deci doamna spunea chiar că are o literatură de specialitate și a dat chiar și exemple din cazuistică și întâmplătoare și intenționate. Procurorul văzând chestia asta, nu i-a mai ars să pună întrebări mai departe că nu știa ce mai răspunde doamna expert. (...) O chestiune foarte importantă, pe acest lucru, este că s-au luat, de exemplu cazul Alexandrei, acolo s-ar fi găsit ADN, au luat toți dinți, deci au luat toate fragmentele osoase, i-au pus într-un recipient și analiza a fost făcută la comun. A ieșit un ADN, asta înseamnă că, posibil, unul din acele fragmente sau unul din acei doi dinți putea să aibă ADN. Și toți au speculat că au pus 6 dinți, 6 dinți au ADN, a fost găsit ADN în 6 dinți. Nu, toți au fost puși la un loc și este posibil că unul din ei să fi avut o urmă de ADN”, a mai spus Tonel Pop.

Citește și: Descoperire de ultim moment în cazul Caracal! Dovezi de necontestat, găsite în casa lui Gheorghe Dincă: „Aceasta este realitatea!”

Avocatul familiei Luizei Melencu spune că trebuia fiecare dinte analizat separat, el acuzând că „au pus totul la grămadă, din acest cocktail de dinți, din acest cocktail de oase s-a remarcat un ADN. Deci nu faptul că toți dinții conțineau ADN-ul Alexandrei”.

Prins în timp ce încerca să mituiască doi polițiști! Bărbatul cu dublă cetețenie a prezentat un permis de conducere fals... CNAS, după protestul pacienţilor cu amiotrofie musculară spinală: Până la finalul lunii, se vor elabora criteriile de pr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x