Antena Căutare

Detalii cumplite din Brașov! Bărbatul care s-a aruncat de la etaj cu bebelușul în brațe a căzut pe un excavator! Șoferul nu a auzit nimic

Trupurile bărbatului și bebelușului care au căzut în gol de la etajul zece al unui bloc din Brașov au fost descoperite de șoferul unui excavator.

Detalii cumplite din Brașov! Bărbatul care s-a aruncat de la etaj cu bebelușul în brațe a căzut pe un excavator! Șoferul nu a auzit nimic
Detalii cumplite din Brașov! Bărbatul care s-a aruncat de la etaj cu bebelușul în brațe a căzut pe un excavator | brasovstiri.ro

Mărturii cutremurătoare, în cazul bărbatului de 37 de ani, care s-a aruncat de la etajul al zecelea al blocului în care locuia, cu copilul de numai trei luni în brațe, în această dimineață, pe strada Carpaților, din Brașov.

Bărbatul de 37 de ani, căsătorit, tată a doi copii mici, a ieșit pe balconul locuinței sale, cu bebelușul în brațe, fără să spună nimic soției care, la acel moment, se afla în casă împreună cu celălalt copil al cuplului.

Cu bebelușul de doar câteva luni în brațe, brașoveanul s-a aruncat în gol. Trupurile celor doi au aterizat pe un excavator ce, în acel moment, trecea prin fața blocului, potrivit brasovstiri.ro.

Și-a luat bebelușul de două luni în brațe și s-a aruncat de la etajul 10. Scene cumplite în Brașov

În ciuda impactului deosebit de puternic, excavatoristul nu a auzit nimic și și-a continuat drumul câteva zeci de metri. La un moment dat, excavatorul s-a oprit, din cauza unei defecțiuni la sistemul de alimentare, în urma șocului produs de căderea celor două corpuri pe capota de la motor.

La aflarea veștii, soția a suferit un șoc uriaș. Medicii au fost nevoiți să o sedeze.

Cine era tatăl care s-a aruncat de la etajul 10 cu bebelușul în brațe! Mama fetiței, în stare de șoc! Femeia a făcut o dezvăluire tulburătoare!

Judecătorii Tribunalului Constanţa au decis să nu participe la constituirea Birourilor Electorale Judeţene la alegerile ... MS: Până în prezent, în România nu s-a confirmat niciun caz de infecţie cu coronavirus / Institutul "Matei Balş&quo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x