Antena Căutare

Boc deranjat de protestul de la Finante

Rugat sa comenteze situatia de la Ministerul Finantelor, nici premierul n-a reactionat cum ne-am fi asteptat. Invitat la televiziunea publica, seful Guvernului a fost vizibil deranjat de intrebarile moderatorului despre greva spontana iscata ieri. Nu de alta, dar venise pregatit sa vorbeasca despre alta tema mai importanta in acel moment: legea educatiei.

"Dumneavoastra parca sunteti de la Realitatea TV sau Antena 3, nu de la televiziunea publica. V-am raspuns la aceste intrebari si daca insistati o sa va dau aceleasi raspunsuri"


Moderatorul emisiunii il intrebase doar care este strategia Guvernului in cazul in care la Finante "lucrurile nu se opresc aici", mai ales ca "oamenii acestia sunt inca acolo in minister...".

"Gata? Am venit pentru cinci teme... Adica Guvernul si-a angajat ieri raspunderea pe reforme majore in Educatie si nu am discutat nici macar un minut", a mai spus Boc inainte de finalul emisiunii de la televiziunea publica.

Petrecere la Ateneul Roman in timpul grevei la Finante... Protestul spontan de la Finante s-a extins in toata tara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x