Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la circ
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Și-a pus capăt zilelor, chiar în salonul de spital în care era internat! Medicii, apel disperat la 112, la primele ore ale dimineții

Scene cumplite într-un spital din Sibiu. Un bărbat depistat pozitiv cu noul coronavirus, și-a pus capăt zilelor, chiar în salonul în care era internat de la începutul lunii mai.

Un bărbat bolnav de COVID-19 s-a sinucis noaptea trecută în spitalul din Sibiu, unde era internat din data de 3 mai.

„Un bărbat în vârstă de 76 de ani, domiciliat în județul Mehedinți, a fost găsit decedat în cursul dimineții în incinta unei unități sanitare, fiind internat în calitate de pacient.

Citește și:

„Plămânii bolnavilor se făceau bucăți”. Mărturii din infern: Ce a văzut un medic trimis să lupte cu noul coronavirus, în Suceava

În fapt, în dimineața de 11 mai, în jurul orei 04.20, un cadru medical a sesizat telefonic poliția municipiului Sibiu despre faptul că un pacient a fost găsit decedat în cadrul unui grup sanitar.

Echipa operativă s-a deplasat însoțită de medicul legist și au constatat decesul”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt IPJ Sibiu, la Antena 3.

Citește și:

Declarată „vindecată” de COVID-19, moartă după câteva zile! Ce au descopert medicii în plămânii femeii de 58 de ani

Potrivit oamenilor legii, nu există suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei infracțiuni cu violență.

Până n acest moment, bilanțul deceselor înregistrate în România din cauza noului coronavirus a ajuns la 972, iar cel al îmbolnăvirilor cu COVID-19 este de 15.362.

Recomandari