Antena Căutare

Botez mare intr-o familie instarita de rromi din Timisoara

Ionelas Carpaci, cunoscut pentru afacerile sale cu terenuri si case de patrimoniu din Timisoara, l-a crestinat pe cel mai tanar memebru al unei familii instarite de rromi din oras. Botezul lui Rohan Ioan a avut loc la Catedrala Mitropolitana si a fost pe masura protagonistilor.

Masinile de lux au facut coloana de la casa finilor pana la Catedrala Mitropolitana. Printre ele s-a strecurat si o trasura alba adusa special pentru nasii copilului.

La restaurant, nasii si parintii bebelusului au fost asteptati cu sampanie. Si-au clatit mainile cu apa turnata dintr-un ulcior aurit si au dat startul petrecerii care a fost intretinuta de Nicolae Guta.

Ionelas Carpaci, nasul lui Rohan Ioan, a iesit de curand din inchisoare. A ajuns in spatele gratiilor dupa ce, alaturi de mai multi functionari publici si notari, ar fi furat un teren aflat in proprietatea primariei din Timisoara.

Se intampla in Romania: Bebelusii din Galati, expusi tuberculozei. Nu sunt vaccinuri!... Bazinul olimpic din Ploiesti, un pericol public...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x