Antena Căutare

Bucuresti: Maternitatea si sectia de ginecologie de la Spitalul Municipal, inchise pentru igienizare

Maternitatea si sectia de ginecologie de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB) au fost inchise trei saptamani, incepand de vineri 12 august, pentru igienizare, in scopul prevenirii infectiilor intraspitalicesti.

Profesorul doctor Catalin Carstoiu, managerul SUUB, a declarat ca se sisteaza internarile in perioada celor trei saptamani si se externeaza pe rand pacientele in functie de starea lor.

"Am luat aceasta masura pentru prevenirea infectiilor intraspitalicesti. Este necesara aceasta igienizare si curatenie. Am informat Ministerul Sanatatii, iar gravidele vor fi trimise spre alte unitati sanitare. Au fost inchise etajele patru si cinci, fiind vorba de 100 de paturi. Se verifica de asemenea circuitele de oxigen si instalatiile electrice, asa cum este firesc o data pe an intr-o sectie cu adresabilitate foarte mare", a precizat managerul.

Sursa: Jurnalul National

Constanta: Scandal in trafic, incheiat cu impuscaturi... Cumparatorul sub acoperire, printre cele mai noi joburi aparute pe piata muncii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x