La raioanele de carne si in piete, la macelarii, nu va mai fi liniste pana in ziua Craciunului. Oricat de pline ar fi sacosele si oricat de mari ar fi preturile, intotdeauna se mai gaseste cate ceva de cumparat.
Specialitatile traditionale din porc sunt si cele mai scumpe, pe masa de Craciun Kilogramul de caltabos, toba si leber ajunge sa coste in unele piete si targuri din Bucuresti si 40 de lei. Desi, in restul tarii, se vinde cam cu 25 de lei. Cei mai scumpi carnati traditionali se vand si cu 45 de lei. Iar muschiul afumat costa in jur de 35 de lei.
Si preturile la carnea de porc variaza. Atat in Bucuresti, de la o piata la alta, cat si in restul tarii, de la o regiune, la alta. Cea mai ieftina e in Bihor, Timis, Mures si Galati. Cea mai scumpa, in Bucuresti si in Arges. Oamenii cumpara, insa. N-au incotro.
Pentru cei care vor carne mai ieftina, mai exista o solutie. Crescatorii de porci inca asteapta clienti. Iar in pragul Craciunului, crescatorii sunt tot mai deschisi la negociere. Unii coboara pretul pana la 10 lei pe kilogram.
EXCLUSIV! Marfa ilegala, la pret negociabil. Strategia ce functioneaza de fiecare data... Un politist din Bucuresti a urmarit ca in filme doi talhari, desi nu era in misiune...