Antena Căutare

Caz șocant în România. O injecţie cu antibiotic a băgat în comă un bebeluş de cinci luni, la Spitalul din Bârlad

Un bebeluş de numai cinci luni a intrat în comă la Spitalul din Bârlad, după ce medicul i-a făcut o injecţie cu antibiotic. Copilul a ajuns la camera de gardă cu febră, convusii şi hemoragie digestivă. Avea o amigdalită acută şi 42 de grade temperatură. Tratamentul nu i-a îmbunătăţit starea. În comă, copilul a fost trimis la spitalul Sfânta Maria din Iaşi, unde este şi acum.

Într-o singură noapte, un copil de numai cinci luni a trecut de la joacă la comă. La Spitalul din Bîrlad, medicul care asigura urgenţele pediatrice i-a făcut lui Mihnea o injecţie cu antibiotic. Medicul de pe ambulanţă care l-a transportat pe copil la Vaslui, unde îl aştepta un elicopter SMURD ca să-l ducă la Iaşi, spune că starea copilului era deja foarte gravă.

Familia crede că de vină pentru starea copilului e medicul din Bârlad care i-a administrat antibioticul. La acelaşi spital, băieţelul fusese diagnosticat cu amigdalită acută, cu două zile înainte de a intra în comă. A primit tratament şi a fost trimis acasă. Când s-a întors la urgenţe, după 48 de ore, avea deja convulsii şi complicaţii.

Un tânăr fotbalist a murit într-un tragic accident de mașină! Marius Lungu avea doar 20 de ani... Detalii uluitoare despre fetiţa de 14 ani crescută cu iarbă şi bătaie de propria mamă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x