Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Burlacul

Mărturiile șefei creșei groazei din Iași, după ce ar fi fost bătută de un părinte: „M-a ridicat de pe scaun şi m-a izbit de masă!”

Valeria Butnaru, coordonatoarea creșei din Iași în care mai multe îngrijitoare au fost înregistrate în timp ce umileau și învățau copiii să înjure, susține că ar fi fost bătută de un părinte furios. Femeia a descris atacul „brutal”, spunând că bărbatul a lovit-o  „cu nasul de birou”.

cresa, iasi, ingrijitoare, valeria butnaru

Valeria Butnaru, coordonatoarea creșei din Iași în care mai multe îngrijitoare au fost înregistrate în timp ce umileau și învățau copiii să înjure, susține că ar fi fost bătută de un părinte furios. Femeia a descris atacul „brutal”, spunând că bărbatul a lovit-o „cu nasul de birou”.

Alexandru Ungureanu, părintele acuzat că ar fi atacat-o pe coordonatoarea creșei din Iași, i-a reproșat Valeriei Butnaru că i-a mutat copilu în grupa de care erau responsabile îngrijitoarele înregistrate în timp ce umileau și înjurau copiii.

Discuția s-a transformat într-o ceartă, iar individul, spun martorii, ar fi agresat-o fizic pe femeie, scrie adevărul.ro

„Mi-a pus mâna dreaptă la cap, la spate, şi mâna stângă la gură. M-a ridicat de pe scaun şi m-a izbit de masă. Am realizat că sunt agresată şi am început să strig, însă el mai tare m-a strâns şi m-a lovit cu nasul de birou”, a povestit Valeria Butnaru.

Mama unei fetițe de 6 ani a fost martor al întregului incident: „Părintele care a venit dimineaţă la Creşa nr. 10 şi ai agresat-o fizic pe asistenta şefă, să ştii că n-ai dat dovadă decât de prostie şi agresivitate. Atitudinea ta nu îi este de folos copilului tău. Există instituţii care fac dreptate şi dacă au fost înştiinţate să le lăsăm să îşi facă treaba. Eram însoţită şi de fetiţa mea de 6 ani, care a văzut o doamnă care îi putea fi bunică bătută şi plânsă”.

Ioana Buştiuc, purtător de cuvânt al Poliţiei Iaşi, a declarat că bărbatului i s-a deschis dosar penal „sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe”.

Recomandari