Antena Căutare

Ce s-a ales de Kirill Shamalov, fostul ginere al lui Vladimir Putin, după ce a divorțat de Katerina Tikhonova. Cum a fost pedepsit

Chiar dacă Vladimir Putin este o persoană foarte discretă în privința vieții personale, s-a aflat rapid că fiica sa și unul dintre cei mai apropiați asociați s-au căsătorit. Kirill Shamalov și Katerina Tikhonova s-au cununat în 2013, însă au divorțat câțiva ani mai târziu.

colaj de imagini cu vladimir putin, kirill shamalov si katerina tikhonova Galerie
Chiar dacă Vladimir Putin este o persoană foarte discretă în privința vieții personale, s-a aflat rapid că fiica sa și unul dintre cei mai apropiați asociați s-au căsătorit. Kirill Shamalov și Katerina Tikhonova s-au cununat în 2013, însă au divorțat câțiva ani mai târziu. | Profimediaimages.ro

Katerina Tikhonova și Kirill Shamalov și-au unit destinele în stațiunea de schi Iggora din regiunea Leningrad.

Potrivit datelor, cuplul a invitat 100 de persoane la ceremonie, inclusiv șase ofițeri ai serviciului de securitate prezidențial. După nuntă, tinerii căsătoriți și-au petrecut luna de miere în Mauritius.

Cine este Kirill Shamalov, fostul ginere al lui Vladimir Putin

Kirill Nikolayevich Shamalov s-a născut pe 22 martie 1982. Tatăl său este renumitul om de afaceri, Nikolai Shamalov, care a lucrat ca stomatolog până în anii 1990, când a fondat compania Masterdentservis.

În 2011, Nikolai Shamalov se clasa pe locul 198 în topul celor mai bogați ruși, realizat de către Forbes. Cu toate acestea, el nu a putut să-și mai mențină locul după ce conturile i-au fost înghețate.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fiicele lui Vladimir Putin, Maria și Katerina. Președintele Rusiei le-a ținut ascunse de public

Tatăl lui Kirill a fost implicat într-o investigație privind spălarea banilor, corupție și luare de mită în 2008. Se presupune că a refuzat să răspundă la întrebări despre caz în timp ce lucra ca reprezentant al Siemens la Sankt Petersburg. Ancheta a dus la demiterea acestuia din companie.

Din 1993, a început să lucreze alături de Vladimir Putin în Comisia pentru relații externe a Primăriei din Sankt Petersburg. Apoi, pe 10 noiembrie 1996, a devenit membru fondator al cooperativei Ozero.

Familia sa și cea a lui Vladimir Putin aveau o legătură puternică și chiar mergeau împreună în vacanțe.

În 2004, după ce Yuri Kovalchuk și Dmitri Vladimirovich Gorelov au devenit coproprietari ai Băncii Rossiya, tatăl lui Kirill a obținut al doilea cel mai mare pachet de acțiuni la bancă.

Kirill Shamalov s-a îmbogățit după nunta cu fiica lui Vladimir Putin, Katerina Tikhonova

După nunta cu Katerina Tikhonova, averea lui Kirill a început să crească vertiginos. El a reușit să achiziționeze un număr mare de acțiuni la un important petrolier, la doar 18 luni de la căsătorie. De asemenea, și-a părăsit slujba de manager și și-a înființat propria companie pentru a-și gestiona investițiile personale.

De asemenea, el a împrumutat peste 1 miliard de dolari la un an de la căsătoria cu Katrina. Împrumutul i-a fost acordat de o bancă condusă de unul dintre asociații vechi ai lui Putin. A folosit banii pentru a face o investiție în Sibur și în câteva luni, a obținut un profit mare.

Citește și: Cine e Alina Kabaeva, femeia despre care se crede că e iubita lui Vladimir Putin. Există zvonuri că i-ar fi dăruit mai mulți copii

După nunta cu fiica lui Vladimir Putin, Kirill Shamalov a primit cel puțin patru oferte pentru a cumpăra companii rusești din telecomunicații, imobiliare, servicii petroliere și industria metalelor în valoare de miliarde de dolari.

De ce s-au despărțit Katerina Tikhonova și Kirill Shamalov

În 2017, căsnicia Katerinei Tikhonova cu Kirill Shamalov a ajuns la final după ce au apărut zvonuri că bărbatul avea o relație cu Zhanna Volkova.

La scurt timp după divorț, fostul ginere al lui Vladimir Putin s-a căsătorit cu femeia cu care avea o relație încă din timpul mariajului cu Katerina Tikhonova.

Totuși, în 2018, cei doi s-au separat și Shamalov a intentat un proces pentru a respinge căsătoria, declarând că căsătoria este invalidă.

De cealaltă parte, Zhanna a susținut că Kirill avea o relație cu o altă femeie și, din acest motiv, a fost forțată să părăsească căminul conjugal. Ea a adăugat că soțul ei a intentat procesul respectiv pentru că voia să evite orice răspundere în baza contractului de căsătorie.

Citește și: Ce probleme medicale ar avea Vladimir Putin. Ar fi fost operat în 2020 pentru a fi tratat de cancer

Cum a fost pedepsit Kirill Shamalov pentru că a divorțat de fiica președintelui rus

În 2018, Forbes nota că Shamalov avea o avere netă de 1,2 miliarde de dolari. În timpul divorțului, au existat zvonuri că și-a pierdut aproape jumătate din avere.

Potrivit Bloomberg, după divorțul costisitor, averea magnatului rus a fost evaluat la 800 de milioane de dolari, adică cu 40% mai puțin decât valoarea sa inițială.

În prezent, Kirill este directorul executiv Sibur. Presa din Rusia susține că și-a asumat un risc uriaș să divorțeze de Katerina, motiv pentru care a fost lăsat fără mare parte din avere.

Te-ar putea interesa și: UPDATE Război Rusia - Ucraina, ziua 12 LIVE TEXT. Moscova permite evacuarea civililor din Ucraina doar în Belarus și Rusia. Kiev: Condiţia este "complet imorală"

Ziua Femeii 2022: Felicitări cu mesaje ”La mulți ani” sau „Te iubesc, mamă” de trimis prin SMS, WhatsApp sau Facebook pe... Loto. A fost câștigat cel mai mare premiu din istoria jocului Joker. Cât valorează și ce a anunțat Loteria Română...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x