Antena Căutare

Ce trebuie să faci când mergi la mare, ca să nu te infectezi cu noul coronavirus! Regulile esențiale, la plajă! „În acest fel, COVID-19 nu are nicio șansă!”

Plaja ar fi un loc mai sigur decât un magazin alimentar, în ceea ce privește riscul infectării cu noul coronavirus (COVID-19). Experți în sănătate din Statele Unite ale Americii au făcut câteva recomandări, pentru ca oamenii să se poată bucura de nisip și de apa mării, fără griji.

Ce trebuie să faci când mergi la mare, ca să nu te infectezi cu noul coronavirus! Regulile esențiale, la plajă! „În acest fel, COVID-19 nu are nicio șansă!” Galerie
Ce să faci când mergi la plajă, în această vară, ca să fii 100% în siguranță! „În acest fel, COVID-19 nu are nicio șansă!” | profimediaimages.ro

Riscurile de a contracta coronavirusul la plajă sunt mici, cât timp regulile de distanţare socială sunt respectate.

Ce trebuie să faci la mare, pe plajă, ca să nu riști să te infectezi cu noul coronavirus (COVID-19)

Pentru a fi cât mai în siguranţă, specialiștii recomandă să nu staţi lângă necunoscuţi și să purtaţi mască atunci când intraţi în contact cu alţi oameni.

Descoperire de maximă importanță! Un antioxidant te ferește de formele severe de COVID-19! Ce trebuie să faci ca să îl ai în organism. Costă ZERO lei!

De asemenea, este important să evitaţi să împărţiţi mâncarea cu alţii şi să nu folosiţi toaletele publice, potrivit experților.

Ce trebuie să faci când mergi la mare, ca să nu te infectezi cu noul coronavirus! Regulile esențiale, la plajă! „În acest fel, COVID-19 nu are nicio șansă!”

Ce trebuie să faci când mergi la mare, ca să nu te infectezi cu noul coronavirus! Regulile esențiale, la plajă! „În acest fel, COVID-19 nu are nicio șansă!”

profimediaimages.ro

Te poți infecta cu noul coronavirus de la nisipul de pe plajă sau din apa mării? Ce spun cercetătorii

Aceștia mai recomandă consultarea unor camere de luat vederi instalate pe plaje, acolo unde este posibil, pentru a ne asigura că nu nimerim într-o super-aglomeraţie, potrivit Business Insider, citat de Mediafax.

Ce se va întâmpla cu COVID-19 la vară! Ce temperaturi NU suportă coronavirusul. Epidemiolog: „Când termometrele indică atâtea grade, devine inactiv!”

În Statele Unite ale Americii, plajele sunt deschise în mai multe state, între care se numără Florida şi New Jersey. Pe plajele din Spania, şezlongurile au fost amplasate la câtiva metri unele de celelalte şi spaţiile personale au fost marcate cu sfoară roşie.

Oficial! De când vor putea românii să meargă în vacanță, în Grecia. Ce restricții vor exista. „Nu vom face spitale, din hoteluri” - VIDEO

Specialiştii spun că probabilitatea de a contracta coronavirusul mergând în aer liber este mică şi că ea se poate realiza „dacă cineva are un mare ghinion". Purtarea măştii de protecţie reduce şi mai mult posibilitatea.

Spitalele, focare de infecție cu Covid-19. Medici și asistente fără simptome, testați și depistați pozitiv la Neurochiru... Tragedie! Unul dintre muncitorii români infectați cu Covid-19 în abatorul din Germania a murit: "I-am anunțat famil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x