Antena Căutare

Ultima oră! Ce s-a întâmplat cu profesoara din Târgoviște care a vrut să răpească și să sugrume un bebeluș din brațele mamei!

O profesoară de liceu a încercat să sugrume un bebeluş de doar şase luni. Fără vreo putere asupra atacatoarei, mama copilului a strigat disperată după ajuto

"Nu, nu glumesc! Dă-mi-l mie. Dacă nu mi-l dai, ţi-l omor!" Ultima oră! Ce s-a întâmplat cu profesoara agresoare din Târgoviște care a vrut să răpească și să sugrume un bebeluș de 6 luni! Care sunt primele măsuri luate de autorități

O profesoară din Târgoviște a speriat România! Un incident șocant a avut loc în plină zi, iar acesta nu a fost primul caz de atac asupra bebelușilor. Femeia, frustrată că nu are copii, deși își dorea foarte mult a încercat să ia cu forța un bebeluș de 6 luni de sub privirile îngrozite ale mamei.

Pentru că a fost rerfuzată, profesoara a fost la un pas să sugrume bebeluşul de doar şase luni. Fără vreo putere asupra atacatoarei, mama copilului a strigat disperată după ajutor. Un bărbat, cunoscător de arte martţiale, a intervenit. Omul a fost şocat atât de gest, cât şi de forţa inexplicabilă a profesoarei. Din nefericire, mai multe mămici au sesizat pe reţelele sociale că o femeie agresează copii mici pe stradă sau în parcarea unui supermarket din Târgovişte.

Femeia a povestit oripilată cum a avut loc dialogul între ea și agresoare:

„O femeie, aparent normală, a trecut pe lângă noi şi mi-a spus: "Dă-mi mie copilul acesta". Şi eu i-am spus, glumiţi, nu-i aşa? Moment în care ea s-a schimbat la faţă efectiv, a holbat ochii, a înfipt mâna în cărucior şi a spus "Nu, nu glumesc! Dă-mi-l mie. Dacă nu mi-l dai, ţi-l omor!" Şi în momentul acela, efectiv, s-a repezit cu mâinile la gâtul lui ca să-l strângă de gât.”

Micuțul a fost salvat de un bărbat care, din fericire, se afla pe stradă și a intervenit în ajutorarea mamei disperate. Bărbatul a declarat șocat: ,,Şi pentru mine a fost uşor şocant, să vezi pe cineva care vrea să sugrume un bebeluş. M-a frapat, o forţă extraordinară. A trebuit să folosesc o tehnică marţială ca să-i iau mâna de acolo. Avea forţă mai mare ca mine.”

Salvatorul a povestit că reacțiile femeii nu erau deloc normale, iar aceasta nu voia să plece de acolo, chiar și după ce a desprins-o cu forța de copilaș.

Imediat după atac, tânăra mamă a aflat că femeia, care predă la liceul economic din oraş, nu era la primul atac. Imediat, tânăra a depus pângere la poliţie, dar şi la şcoala unde predă atacatoarea.

În prezent, autoritățile fac investigații în acest caz extrem de grav, iar femeia a fost internată la Psihiatrie, la dorința aceteia: ,,Femeia a fost internată voluntar la o unitate spitalicească din Târgovişte, ieri după amiază (marţi, n.r.)'', a anunţat IPJ Dâmboviţa, potrivit Agerpres.

Înregistrare audio. O învățătoare din Ploiești zbiară la copii: „Sunt terorizați. Nu mai vor să meargă la școală!”... Ultimă oră: Un al treilea pacient a murit la Institutul Marius Nasta! Zeci de operații, amânate din cauza infecțiilor c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x