Antena Căutare

Cele mai mici temperaturi din ultimul deceniu. Meteorologii anunță frig de crapă pietrele în luna noimbrie

Noiembrie nu va fi o lună foarte friguroasă, temperaturile nu vor depăși 10, abia pe alocuri 15 grade, deși iarna își intră în drepturi abia din luna ianuarie, spun meteorologii.

Noiembrie nu va fi o lună foarte friguroasă, temperaturile nu vor depăși 10, abia pe alocuri 15 grade, deși iarna își intră în drepturi abia din luna ianuarie, spun meteorologii.

"De mâine (marți), vremea este într-un proces de ameliorare. Precipitațiile vor fi mai puține, iar vântul va slăbi în intensitate. (...) Diminețile vor fi foarte răcoroase. În depresiuni e posibil ca temperatura să scadă sub minus 5 grade.

Vestea bună este că pe parcursul următoarelor zile, vor fi temperaturi din ce în ce mai ridicate. Pe partea de sud a țării noastre, este posibil ca luna noiembrie să aibă o temperatură medie peste normele climatologice, mai cald decât a fost în ultimele decenii - în medie, temperaturi de peste 15 grade. În Capitală, vremea este în încălzire. Diminețile vor fi reci. După 3 noiembrie sunt așteptate schimbări ale climei. Iarna cu manifestările cela mai severe va fi în lunile ianuarie și februarie", a spus Florinela Georgescu, director executiv ANM la televiziunea publică.

Veste bună pentru românii cu venituri modeste sau dizabilităţi! Cupoanele pentru alimente UE pot fi folosite după 16 noi... Odată cu prima zăpadă, a venit şi prăpădul! Acoperişuri avariate şi arbori rupţi de vânt, în 12 judeţe. Un port, două dr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x