Live acum
Prime Time 20:30Animatie: Vaiana

CFR a făcut anunțul! Cum se va circula cu trenul de la 1 iunie și ce reguli trebuie să respecte călătorii

CFR călători anunță noile măsuri luat de la 1 iunie, când se relaxează o parte din constrângeri. Printre decizii se numără repunerea în circulație a trenurilor suspendate, cu excepția celor de navetă pentru elevi. Pe toată perioada călătoriei, este obligatorie masca de protecție. CFR recomandă plata cu cardul la ghișeu și, în măsura posibilităților, cumpărarea biletelor online.

CFR, a făcut anunțul! Cums e va circula cu trenul de la 1 iunie și ce regili trebuie să respecte călătorii?

Mai mult, vor continua procesul de repunere în circulație a trenurilor a căror mers a fost temporar suspendat în perioada stării de urgență și a stării de alertă.

Odată cu ieșirea din starea de urgență, primele trenuri au fost repuse în circulație, gradual și continuă din 1 iunie, cu excepția trenurilor de navetă pentru elevi.

Recomandările CFR: călătorii să cumpere bilete din timp

Un român este cel mai bătrân bărbat din lume! Cine este Dumitru Comănescu. Care sunt secretele longevității lui. „Am ascultat cum toată lumea cânta imnul, de Marea Unire” – FOTO

CFR recomandă tuturor călătorilor să cumpere biletele din timp, mai ales că din 3 iunie, acestea pot fi achiziționate anticipat, înainte de plecare iar acest termen crește de la 10 la 20 de zile.

Se recomandă pasagerilor să nu aleagă doar trenurile de la orele de vârf, având în vedere că majoritatea companiilor/instituțiilor au introdus programul decalat pentru angajați.

Maiu mult decât atât, CFR recomandă cumpărarea biletelor de tren online pentru a se evita pe cât posibil aglomerația la ghișee/casele de bilete și manipularea banilor în numerar.

Se dorește plata cu card bancar sau telefon, în punctele de vânzare unde este posibil acest lucru.

Cazul Caracal: Tânărul implicat în răpirea Alexandrei Măceșanu, prins de Alexandru Cumpănașu! Ce detaliu bombă a ieșit la iveală

Ce se întâmplă cu locurile alăturate?

CFR Călători a stabilit ca din data de 3 iunie se va permite familiilor, persoanelor care locuiesc/lucrează împreună să ocupe locuri alăturate. Persoanele care nu fac parte din aceste categorii, vor cumpăra locuri distanțate.

Coronavirus în România, 29 mai 2020. Live Update. Încă 191 de cazuri! La cât a ajuns bilanțul! Câte persoane s-au vindecat de COVID-19

Masca de protecție la bordul trenurilor CFR Călători este obligatorie pe toată durata călătoriei.

Recomandari