Antena Căutare

CFR introduce biletele de weekend, cu reduceri de pana la 35%

CFR calatori lanseaza astazi biletele de weekend, o noua metoda de a obtine reduceri la calatoriile cu trenul. Reducerile se incadreaza intre 15 si 35%, in functie de numarul de weekend-uri pentru care se opteaza intr-o luna.

Biletele pentru calatoria cu trenul in doua weekend-uri sunt cu 15% mai ieftine. Reducerea ajunge la 25% pentru trei weekend-uri si la 35% pentru trei. Pentru o calatorie pe ruta Bucuresti – Constanta, in doua sfarsituri de saptamana, cu un tren InterRegio, la clasa a 2-a, biletul costa 186,7 lei, cu 35 de lei mai putin decat pana acum.

Biletul de weekend este o legitimatie de calatorie care se emite pentru o singura persoana, la acelasi rang de tren si pe aceeasi ruta, pe distante de pana la 1.000 de kilometri. Pentru a beneficia de reducere, nu este permisa intreruperea calatoriei. De asemenea, reducerile nu se cumuleaza cu altele si nu este obligatorie procurarea tichetului de rezervare a locului.

Un magistrat din Cluj, fotografiat in jacuzzi alaturi de inculpatul pe care il judeca... Canicula a cuprins sudul si vestul Europei. Urmeaza Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x