Antena Căutare

Constanta: Patru oameni, impuscati la un miting al PNTCD

Patru persoane au fost transportate la spital, dupa ce au fost impuscate cu gloante de cauciuc in fata primariei din Cogealac, judetul Constanta.

Potrivit ziuaconstanta.ro, cei patru faceau parte dintre zecile de persoane care participau la un miting al PNTCD, organizat in fata primariei din Cogealac, impotriva unei firme ce moteaza centrale eoliene.

Comisarul sef Adrian Rapotan, din cadrul IPJ Constanta, a declarat ca astazi, in jurul orei 13.00, primarul din localitatea Cogealac si cateva zeci de persoane au mers la societatea Ovidiu Development, care se ocupa cu realizarea unui parc eolian in comuna pentru a o amenda.

Protestatarii nu au fost lasati insa sa treaca gardul societatii, pe motiv ca este proprietate privata.

In urma conflictului intre primar, localnici si angajatii firmei de paza de la societatea respectiva, patru persoane au fost ranite usor cu gloante de cauciuc, fiind transportate cu ambulantele la Spitalul Judetean Constanta pentru investigatii medicale.

Politia ancheteaza cazul pentru a stabili daca firma de paza poate fi trasa la raspundere pentru folosirea armanentului.

41% dintre romani l-ar vrea inapoi pe Ceausescu!... Moartea Madalinei: Vanzatorul pesticidului cu care s-a sinucis a fugit in Serbia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x