Antena Căutare

"Aveam declarația bună, totul bun, m-am trezit acasă cu 3.000 de lei amendă". Românii au stat ore în șir la cozi interminabile pentru a contesta amenzile primite pe degeaba în peioada pandemiei

Ieri, 2 iunie, a fost ultima zi în care românii au putut contesta amenzile primite în cele două luni de stare de urgenţă! Acest lucru a adus cozi uriaşe la Judecătoria din Iaşi. Oamenii care nu au ajuns să conteste amenzile mai au o singura opţiune - să plătească sau dacă nu, vor fi executaţi silit.

Curtea Constituțională a decis că amenzile date în perioada stării de urgenţă încalcă legea fundamentală, iar oamenii s-au adresat în instanţă. Acest lucru a adus o coadă uriaşă în faţa Judecătoriei din Iaşi.

"Trebuia să scriu judecătorie, dar eu am scris interes de servici pentru că de aici plecam în altă parte. Poliţia de aici mi-a zis că nu, trebuia să scrie judecătorie şi mi-a dat amendă", spune un cetățean.

Peste 300 de mii de oameni au fost amendaţi în România pentru că nu au respectat restricţiile impuse de pandemia de coronavirus. Valoarea amenzilor date până acum a ajuns la o suma colosală de peste 120 de milioane de euro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Oamenii care au plătit deja amenzile, dar pot dovedi că le-au primit pe nedrept îşi vor putea recupera banii de la stat.

Doar 25 la sută dintre absolvenţii de clasa a 12-a din Buzău participă la pregătirea pentru examenul de bacalaureat... Cea mai periculoasă informație ce a apărut despre COVID-19, demontată! Medicii trag semnalul de alarmă: „Nu e de glumit!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x