Antena Căutare

Cum a fost posibil ca un bărbat de 46 de ani, perfect sănătos, să moară la Iași. Medic: ”A făcut o formă fulminantă a infecției cu COVID-19!”

Un român în vârstă de 46 de ani, care era perfect sănătos, a murit după ce a contractat noul coronavirus.. Acum, medicul care l-a îngrijit, cum a fost posibilă această situație. 

Cum a fost posibil ca un bărbat de 46 de ani, perfect sănătos, să moară la Iași. Medic: ”A făcut o formă fulminantă a infecției cu COVID-19!”
Cum a fost posibil ca un bărbat de 46 de ani, perfect sănătos, să moară la Iași. Medic: ”A făcut o formă fulminantă a bolii!”

Bărbatul în vârstă de 46 de ani a fost decesul 184. Acesta se întorsese din Germania în luna martie și nu suferea de alte afecțiuni. Medicul care l-a îngrijit a povestit cum a fost posibil ca bărbatul să piardă lupta cu boala.

La ce temperatură moare coronavirusul, de fapt! Doar așa îl elimini de pe haine sau măști de protecție

"Pacientul nu avea comorbidități importante. Din nefericire, a decedat. Fiecare organism reacționează diferit la acest virus. Noi am mai tratat în terapie intensivă pacienți între 27 ani și 73 de ani, până acum. Avem șapte pacienți care au fost externați, dar din nefericire, o parte dintre pacienți, chiar și tineri, fac o formă fulminantă a bolii", a precizat cadrul medical, potrivit Libertatea.

De asemenea, medicul a povestit că bărbatul a făcut ”o decompensare cardiacă”, astfel că ”starea lui de sănătate s-a degradat rapid.”

Vaccinul românesc ce previne îmbolnăvirea cu coronavirus! Alexandru Rafila: „Nu este o glumă”

”El s-a degradat destul de rapid, din momentul în care s-a prezentat la spital (...) am avut și pacienți de 72 de ani cu forme de cancer pe care i-am scos din terapie intensivă.”, a declarat Florin Roșu, medic coordonator al secției de terapie intensivă a Spitalului de Boli Infecțioase Sfânta Parascheva din Iași.

Dragostea în starea de urgență aduce probleme! Un tânăr din Vaslui a escaladat un bloc pentru a nu fi prins de părinții ... Primul oraș din România unde sunt oferite tichete sociale, măști și mănuși fiecărei familii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x