Antena Căutare

Cum si-a schimbat Basescu parerea despre Arafat in numai un an: Vezi cum il lauda in 2010!

Scandalul din ultimele zile, dintre presedintele Traian Basescu si Raed Arafat, in urma caruia cel din urma si-a anuntat si demisia, subliniaza importanta Legii Sanatatii. Altfel, este inexplicabil de conducatorul tarii si-a schimbat parerea atat de dramatic despre fondatorul SMURD in numai un an de zile.

28 septembrie, 2010

"Daca am un accident cel care ma va salva este SMURD-ul. Va felicit ca ati asezat SMURD-ul in dreptul valorilor romanesti", a declarat Basescu, cu ocazia decorarii lui Raed Arafat.

Decembrie 2011

"Daca este un duman mai mare a aparitiei unui sistem privat de sanatate el este Raed Arafat. Uitand ca el a fost fundatie, la care si eu am contribuit cu 2% din salariu. Si nu vad ce nu ar mai aparea un sistem privat care sa faca concurenta statului. E autorizat de Ministerul Sanatatii si e echipat cu tot ce trebuie. Nu vad nicio nenorocire daca asa cum a aparut Arafat la Mures sa apara la Constanta un serviciu paralel", a declarat Traian Basescu in urma cu o luna la postul public de televiziune.

Foto: agenda.ro

Directorul spitalului Elias: Acest SMURD ne era de un ajutor urias... O persoana a murit si alte patru, ranite, intr-un accident rutier intre Otopeni si Tunari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x