Antena Căutare

Cutremur puternic în Vrancea! Pământul s-a zguduit din nou

Duminică seara, la ora 23:04, un cutremur cu magnitudinea de 4,4 grade pe scara Richter s-a produs în zona seismică Vrancea, la o adâncime de 38 de kilometri.

Duminică seara, la ora 23:04, un cutremur cu magnitudinea de 4,4 grade pe scara Richter s-a produs în zona seismică Vrancea, la o adâncime de 38 de kilometri.

Oraşele cele mai apropiate de epicentru sunt Mărăşeşti (6 km), Tecuci (21 km), Adjud (22 km), Focşani (24 km) şi Oneşti (49 km).

Pe 22 noiembrie, tot în Vrancea, s-a produs un cutremur de 5,7 grade, fiind cel mai mare ca magnitudine înregistrat în România în ultimii 10 ani. Seismul a fost simţit şi în Bucureşti şi a fost urmat de mai multe replici. Din cauza cutremurului, alimentarea cu energie electrică a fost afectată în mai multe localităţi din judeţul Galaţi. Serviciile de ambulanţă din Vrancea au primit mai multe apeluri pentru atacuri de panică, iar funcţionarea unor reţele de telefonie mobilă a fost afectată pentru câteva minute, potrivit mediafax.ro.

Tot în Vrancea, la 6 octombrie 2013 a avut loc un cutremur de 5,5 grade pe scara Richter, fiind atunci cel mai mare din ultimii patru ani.

Atenţie mare! Facebook-ul vă poate BĂGA după gratii... Există în Bucureşti, dar sigur nu ştiai despre asta! A fost deschis localul unde nu plăteşti consumaţia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x