Antena Căutare

Dan Diaconescu nu mai are somn de cand a castigat licitatia de preluare a Oltchim

De cand a castigat licitatia de preluare a combinatului Oltchim, viata lui Dan Diaconescu s-a dat peste cap. Nu mai are timp sa manance, a slabit si nici cu somnul nu sta prea bine.

Dan Diaconescu este hotarat sa ajunga proprietarul combinatului Oltchim si se zbate in fiecare zi sa isi atinga scopul: „Cum m-am luptat atunci cu Tolea, ma lupt acum cu ciocoii”, a declarat omul de televiziune la „Acces Direct”.

Nu a mai dormit de cateva zile bune si slabeste vizibil: „Am inceput campania antisistem cu 62 de kilograme, acum am vreo 58 de kilograme. Sper sa recuperez la un moment dat. Pana la urma, eu ii reprezint pe romanii de rand, care nu sunt foarte grasi”.

Parintele senzationalului televizat nu se poate bucura de o viata linistita, dupa cum el insusi marturiseste: „Mereu mi se intampla cate ceva. Nu am timp sa ma asez, sa ma odihnesc, sa mananc sau sa ma distrez”.

Nici in vacante nu merge prea des. Diaconescu isi aminteste ca a plecat alaturi de cativa prieteni in vacanta in Malaga, pe iaht. Nu a stat decat catvea ore si s-a inors in tara, unde, spre nenorocul lui, a fost arestat.

Dan Diaconescu este acum, in direct, la ACCES DIRECT!!!... Dan Diaconescu: "Sunt gata sa cheltuiesc pana la ultimul ban din avere pentru Oltchim"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x