Antena Căutare

De joi, vin ninsorile si frigul. Vezi prognoza!

Iarna cuprinde incet intreaga tara. Marti, a nins in nordul Moldovei, in Maramures si in Crisana, iar in zonele montane stratul de zapada este destul de consistent. Meteorologii spun ca, de joi, vremea se raceste si mai mult si ar putea sa ninga chiar si in Capitala.

Dupa ce a nins ca-n povesti toata noaptea, pe strazile din Suceava s-a asternut un strat generos de zapada. Muresenii au avut si ei parte de prima ninsoare seriosa din acest sezon. In timp ce copiii se bucurau de zapada, soferii au avut batai de cap.

VEZI prognoza meteo pentru urmatoarele 10 zile!

In Harghita, zapada i-a luat prin surpridere pe drumari, care nu au iesit la timp sa curete zapada si poleiul a blocat traficul in judet.

In zilele urmatoare, nisorile vor continua sa cada atat la munte cat si in Moldova, Transilvania si Maramures. Meteorologii anunta zapada si in zonele sudice ale tarii, inclusiv in Bucuresti.

Prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile:

Miercuri (21 decembrie)

In Bucuresti, cerul va fi temporar noros, iar ziua trecator vor fi precipitatii mixte. Temperatura maxima va fi de 4-5 grade Celsius, iar cea minima de -3 spre -1 grad.

In tara, in cursul zilei, cerul va fi temporar noros si va mai ninge slab local in zona de munte si pe arii restranse in Transilvania si Moldova, iar in Dobrogea si Muntenia, local vor fi precipitatii mixte. Noaptea, innorarile se vor accentua treptat in jumatatea sudica a teritoriului, insa numai izolat va ninge. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate in sud si est. Temperatura aerului va avea valori apropiate de mediile climatologice ale datei, cu maxime intre -2 si 6 grade si minime intre -8 si 2 grade, mai scazute in depresiuni.

Joi (22 decembrie)

In Bucuresti, cerul va fi mai mult noros si, mai ales ziua, va ninge. Vantul va sufla moderat si cu unele intensificari. Temperatura maxima va fi de 2-3 grade, iar cea minima va fi de -3 spre -2 grade.

In tara, cerul va fi variabil in vest si nord-vest si va prezenta innorari in rest. Va ninge local in sud si sud-est, iar pe litoral vor fi precipitatii mixte. Vantul va avea intensificari in Muntenia, Dobrogea si sudul Moldovei. Temperaturile maxime se vor situa intre -4 si 6 grade, iar cele minime intre -10 si 0 grade, mai scazute in depresiuni.

Vineri (23 decembrie)

In Bucuresti, cerul va fi variabil, cu unele innorari in prima parte a zilei. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 3-4 grade, iar cea minima de -7 spre -5 grade.

In tara, cerul va fi variabil cu unele innorari ziua in regiunile estice si sud-estice unde doar pe arii restranse va mai ninge slab. Vantul va avea unele intensificari in Dobrogea, Baragan si sudul Moldovei. Temperaturile maxime se vor situa intre -5 si 4 grade, iar cele minime intre -13 si -3 grade, mai scazute in depresiuni.

Sursa: Antena3

UPDATE! Captura impresionanta de tigari. 110 de perchezitii in mai multe judete... Directorul adjunct al Finantelor Publice Timis, retinut pentru luare de mita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x