Antena Căutare

De la 13, la 45 de ani! Într-un sat din judeţul Iaşi, TOATE femeile au rămas însărcinate în acelaşi an

Într-o localitate din Iaşi are loc un fenoment greu de… egalat! Este vorba despre comună Crucea în care toate femeile au rămas însărcinată în acelaşi an. Tare sau ce?

Într-o localitate din Iaşi are loc un fenoment greu de… egalat! Este vorba despre comună Crucea în care toate femeile au rămas însărcinată în acelaşi an. Tare sau ce?

De la 13 până la 45 de ani, femeile din sat se pot mândri cu un fenomen care pare, la prima vedere, imposibil: TOATE SUNT ÎNSĂRCINATE.

Conform specialiştilor, ar fi vorba despre o tradiţie din mediul rural conform căreia fetele trebuie să se mărite cât mai devreme cu putinţă, în ciuda numeroaselor campanii de informare.

Tinerele nu mai ţin cont nici de continuarea studiilor. Un raport Eurostat arată că femeile din România sunt printre cele mai tinere mame din Europa. Media de vârstă este de 26,3 ani, în timp ce media europeană este de 28,9 ani.

Din păcate, acelaşi studiu arată că rata natalităţii este mult mai mică decât în restul Europei, -10,4 la sută.

Schimbare în învățământ! CNADTCU şi CNCS, excluse din procedura de evaluare a şcolilor doctorale. Se va plagia ca-n codr... Câștigi unu salariu de sub 2000 de lei? S-ar putea să scapi de impozit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x