Căutare Live

Noi controverse despre termoscanare: "Se preiau informații personale, prin amprenta facială, și se transmit mai departe"

Controversa legată de măsurarea temperaturii la intrarea în spații publice închise continuă. Un deputat afirmă public faptul că prin intermediul termoscanării s-ar colecta date personale.

Noi declarații controversate despre termoscanare

Hepta

Deputatul PSD, Cătălin Rădulescu, a făcut din nou declarații controversate. Într-o intervenția la Antena 3, acesta susține că termoscannerele ar fi extrem de periculoase deoarece ne-ar lua și amprenta facială și toate datele personale.

”Dacă vin aceste scannere cu soft integrat, cineva trebuie să garanteze populației că informațiile nu ajung niciunde. Eu am vorbit cu mai mulți IT-iști și mi-au spus că soft-ul integrat, la un termoscanner de tip tunel, care are un soft integrat, soft-ul ăla integrat preia informațiile. Și eu am întrebat.. aceste informații, garantează cineva că se duc sau nu se duc undeva? Atâta timp cât nu apare cineva din Guvernul României care să garanteze că informația ta nu ajunge niciunde, e un semn de întrebare”, a declarat Cătălin Rădulescu.

Vom fi obligați să ne vaccinăm împotriva COVID-19? Răspunsul ministrului Sănătății: „Este o patologie nouă”

Deputat, declarații controversare despre termoscanare: "E un soft, se preiau date prin amprenta facială"

”Prin amprenta facială, se preiau informații care se transmit undeva, ăsta e soft-ul. Cum ar fi datele personale, adresă, absolut totul”, a adăugat deputatul.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Apar 11 noi tipuri de salariu minim, în România! Ce valori vor avea, în funcție de studii...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri