Antena Căutare

Noi controverse despre termoscanare: "Se preiau informații personale, prin amprenta facială, și se transmit mai departe"

Controversa legată de măsurarea temperaturii la intrarea în spații publice închise continuă. Un deputat afirmă public faptul că prin intermediul termoscanării s-ar colecta date personale.

Noi declarații controversate despre termoscanare

Hepta

Deputatul PSD, Cătălin Rădulescu, a făcut din nou declarații controversate. Într-o intervenția la Antena 3, acesta susține că termoscannerele ar fi extrem de periculoase deoarece ne-ar lua și amprenta facială și toate datele personale.

”Dacă vin aceste scannere cu soft integrat, cineva trebuie să garanteze populației că informațiile nu ajung niciunde. Eu am vorbit cu mai mulți IT-iști și mi-au spus că soft-ul integrat, la un termoscanner de tip tunel, care are un soft integrat, soft-ul ăla integrat preia informațiile. Și eu am întrebat.. aceste informații, garantează cineva că se duc sau nu se duc undeva? Atâta timp cât nu apare cineva din Guvernul României care să garanteze că informația ta nu ajunge niciunde, e un semn de întrebare”, a declarat Cătălin Rădulescu.

Vom fi obligați să ne vaccinăm împotriva COVID-19? Răspunsul ministrului Sănătății: „Este o patologie nouă”

Deputat, declarații controversare despre termoscanare: "E un soft, se preiau date prin amprenta facială"

”Prin amprenta facială, se preiau informații care se transmit undeva, ăsta e soft-ul. Cum ar fi datele personale, adresă, absolut totul”, a adăugat deputatul.

Anunț de maximă importanță! Se scoate izolarea de 14 zile doar pentru românii care se întorc din anumite țări... Care sunt cele mai căutate domenii de muncă în România? Cei care au venit din străinătate vor neapărat un job...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Filme noi care apar în luna aprilie 2023. Producții pe care nu trebuie să le ratezi
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x