Antena Căutare

Noi controverse despre termoscanare: "Se preiau informații personale, prin amprenta facială, și se transmit mai departe"

Controversa legată de măsurarea temperaturii la intrarea în spații publice închise continuă. Un deputat afirmă public faptul că prin intermediul termoscanării s-ar colecta date personale.

Noi controverse despre termoscanare: "Se preiau informații personale, prin amprenta facială, și se transmit mai departe" Galerie
Noi declarații controversate despre termoscanare | Hepta

Deputatul PSD, Cătălin Rădulescu, a făcut din nou declarații controversate. Într-o intervenția la Antena 3, acesta susține că termoscannerele ar fi extrem de periculoase deoarece ne-ar lua și amprenta facială și toate datele personale.

”Dacă vin aceste scannere cu soft integrat, cineva trebuie să garanteze populației că informațiile nu ajung niciunde. Eu am vorbit cu mai mulți IT-iști și mi-au spus că soft-ul integrat, la un termoscanner de tip tunel, care are un soft integrat, soft-ul ăla integrat preia informațiile. Și eu am întrebat.. aceste informații, garantează cineva că se duc sau nu se duc undeva? Atâta timp cât nu apare cineva din Guvernul României care să garanteze că informația ta nu ajunge niciunde, e un semn de întrebare”, a declarat Cătălin Rădulescu.

Vom fi obligați să ne vaccinăm împotriva COVID-19? Răspunsul ministrului Sănătății: „Este o patologie nouă”

Deputat, declarații controversare despre termoscanare: "E un soft, se preiau date prin amprenta facială"

”Prin amprenta facială, se preiau informații care se transmit undeva, ăsta e soft-ul. Cum ar fi datele personale, adresă, absolut totul”, a adăugat deputatul.

Anunț de maximă importanță! Se scoate izolarea de 14 zile doar pentru românii care se întorc din anumite țări... Care sunt cele mai căutate domenii de muncă în România? Cei care au venit din străinătate vor neapărat un job...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x