Antena Căutare

Discriminare la o gradinita din Ploiesti: Nu erau admisi copiii cu parinti someri

Daca nu aveti serviciu, atunci va puteti duce copiii si la gradinite cu program normal. Asa a considerat o directoare de gradinita cu program prelungit din Ploiesti care a vrut sa faca strict selectia dosarelor de inscriere.

Femeia a cerut ca regulile sale sa fie bine expuse. Astfel ca pe afisele care anuntau startul inscrierilor au aparut si conditiile de acceptare a dosarelor. Era explicat clar ca ambii parinti trebuiau sa fie salariati. Nu era acceptat ca vreunul dintre parinti sa fie in somaj sau in concediul de crestere si ingrijire a copilului. Motivarea? Acei parinti ar trebui sa aiba timp sa-si creasca singuri copiii.

"M-am gandit ca este normal sa fie primit cu prioritate cel care are serviciu. Este cazul sa stabilim anumite criterii", a explicat Jana Popa, directoarea gradinitei "Sf. Mina" din Ploiesti.

Parintii nu sunt de acord cu aceasta selectie, considerand ca se incalca egalitatea in drepturi.



Sorin Oprescu: "Bucurestenii nu raman fara caldura"... Ploiesti: O familie sustine ca i s-a furat un milion de euro dintr-un geamantan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x