Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Dolj: Poliţia s-a autosesizat după ce un băiat de 14 ani a fost agresat de un altul de 15 ani. Imaginile au fost publicate pe reţelele de socializare - VIDEO

Poliţiştii din oraşul Filiaşi, judeţul Dolj, s-au autosesizat după ce în spaţiul public au apărut imagini cu un băiat de 14 ani luat la bătaie de un altul, de 15 ani. Ulterior, agresorul a fost identificat şi este cercetat pentru loviri şi alte violenţe.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeşului Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat pentru News.ro că poliţiştii s-au autosesizat după ce în spaţiul public au apărut imagini cu o altercaţie între mai mulţi băieţi. ”Din cercetările efectuate până în prezent, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi au stabilit că altercaţia a avut loc în cursul zilei de 2 februarie a.c., în comuna Braloştiţa, sat Sfircea. Pe fondul unui conflict spontan, un minor de 15 ani, din Braloştiţa, ar fi agresat fizic un baiat de 14 ani, din Scăeşti”, a declarat Cosmin Grădinariu. Poliţiştii continuă cercetarile sub supravegherea unităţii de parchet competente, pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Sursa : news.ro

Recomandari