Antena Căutare

S-a îmbrăcat în clovn pentru a-și face face bunica să râdă pentru ultima dată pe patul de moarte

Un bărbat nu a găsit o formă mai optimistă de a-și lua rămas-bun de la bunica sa aflată pe patul de moarte, decât aceea de a se deghiza în clovn. Imaginile video au fost vizionate de milioane de utilizatori care s-au emoționat la vederea acestei filmări înduioșătoare.

Video înduioșător! Un bărbat se deghizează în clovn pentru a-și lua adio de la bunica sa aflată pe patul de moarte. În speranța că o mai poate face să râdă pentru ultima dată, nepotul i-a pregătit un moment de neuitat: "Te iubesc din tot sufletul, bunicuțo! Ție îți datorez tot ce sunt astăzi"

Un bărbat nu a găsit o formă mai optimistă de a-și lua rămas-bun de la bunica sa aflată pe patul de moarte, decât aceea de a se deghiza în clovn.

Imaginile video au fost vizionate de milioane de utilizatori care s-au emoționat la vederea acestei filmări înduioșătoare care surprind momentul în care nepotul femeii intră în camera de spital a femeii, deghizat în clovn și cu un buchet de flori în brațe.

La vederea nepotului, bătrâna se întreabă cu durere în suflet: "De ce trebuia să mi se întâmple tocmai mie asta?"
Bărbatul îi răspunde cu lacrimi în ochi: "Bunicuțo, pentru că toți trebuie să trecem prin asta, da bunicuțo, la un moment dat, toți trebuie să părăsim această lume și într-un anumit moment îmi va veni și mie rândul".

La un moment dat, nepotul și bunica au vorbit de Dumnezeu, iar băiatul o roagă pe bunică: "Când te vei întâlni cu el, spune-i că îl iubesc mult și că mă simt fericit că am avut o familie și o bunicuță atât de frumoasă".

La finalul întâlnirii, bărbatul deghizat în clovn, îi mulțumește bunicii sale pentru tot ce a făcut pentru el: "Îți mulțumesc, bunicuțo, pentru tot ce m-ai învățat să fac, pentru că astăzi sunt ce sunt, datorită ție. Niciodată nu m-am abătut de la drumul meu și nu m-am purtat urât, tocmai pentru că am vrut să fiu un motiv de mândrie pentru tine. Voi continua să fac acest lucru până când viața mea se va sfârși. Te iubesc din toată inima!".

Acest moment atât de emoționant, a atins inimile multor oameni care s-au pus pentru câteva minute în locul băiatului, dar și a bunicii, care a participat la un astfel de moment, în ultimele clipe ale vieții sale.

Vezi imaginile video înduioșătoare și încearcă să nu plângi!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Percheziţii în Vâlcea, Ilfov, Gorj şi Bucureşti, la persoane suspectate că au înşelat cetăţeni germani falsificând site-... Bătaie pe holurile spitalului! Medicul și-a ieșit din minți! Au fost momente de groază pentru pacienți (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x