Antena Căutare

Ești plecat la muncă, în străinătate? Dacă te întorci, statul îți dă 150.000 de euro, pe loc

Românii care lucrează în străinătate ar putea primi bani de la stat dacă se întorc în țara lor natală, pentru a putea trăi alături de familii.

Românii care lucrează în străinătate ar putea primi bani de la stat dacă se întorc în țara lor natală, pentru a putea trăi alături de familii.

Cei care vor decide să își înceapă o afacere în România ar putea beneficia de un împrumut bancar cu dobândă subvenționată de stat de până la 150.000 de euro, pe o perioadă de 5 ani de zile. Mai mult, în această perioadă, întreprinzătorii vor fi scutiți de impozitele datorate statului.

Exista si cateva conditii pentru a primi acesti bani. Sunt eligibili doar cei care vor crea cel puțin 5 locuri de muncă și care vor reinvesti o parte a profitului în afacerea deschisă

„Românii noștrii nu au plecat de prea mult bine să muncească în străinătate,în condiții grele și de foarte multe ori neîncadrați pe meseria lor de bază.Acești oameni au mers peste mări și țări să își câștige existența pentru ei pentru familiile lăsate acasă.

Trebuie să facem ceva să-i aducem înapoi.Acești oameni au de acum o altă mentalitate și pot fi foarte utili aici,acasă.Dacă statul român îi va ajuta puțin atunci se vor crea noi locuri de muncă,iar țara va prospera”, a declarat pentru Libertatea senatorul PSD Ionel Agrigoroaei.

Sursa: Libertatea

Veste uriașă. Parlamentarii vor să scurteze programul de lucru pentru ziua de vineri!... Ultimul salut pentru Patrick Ekeng! Imagini tulburătoare cu soţia, lângă sicriul fotbalistului, depus pe stadionul Dinam...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x