Antena Căutare

Evaluare Națională 2019 clasa a II-a. Când sunt anunțate rezultatele

Evaluare Națională 2019 clasa a II-a. Elevii clasei a II-a susțin Evaluarea Natională în perioada 7-10 mai 2019, la Limba Română, scris și citit, Limba Matrenă și Matematică. Află din articolul a1.ro când sunt afișate rezultatele

Evaluare Națională 2019 clasa a II-a. Când sunt anunțate rezultatele
elevi evaluare nationala

Evaluare Națională 2019 clasa a II-a. Elevii clasei a II-a susțin Evaluarea Natională în perioada 7-10 mai 2019, la Limba Română, scris și citit, Limba Matrenă și Matematică. Află din articolul a1.ro când sunt afișate rezultatele

Evaluarea Națională la clasa a II-a a început azi cu proba scrisă la Limba Română și Limba Maternă. Deși testele au nivel mediu de dificultate și toți elevii trebuie să le parcurgă, rezultatele obținute nu vor fi trecute în catalog și nici nu vor fi făcute publice.

Evaluare Națională clasa a II-a: ce trebuie să reflecte rezultatele

Evaluarea la clasele primare, prin care vor trece atât elevii de clasa a II-a, cât și cei de clasa a IV-a, sunt primele testări serioase. Aceste evaluări sunt structurate pe trei teste, a câte 30 de minute, respectiv - un test care vizează evaluarea competențelor de înțelegere a mesajelor citite, al doilea are rolul de a evalua competențele de redactare a mesajelor scrise, iar al treilea test măsoară competențele matematice.

Evaluarea Națională la clasa a II-a a început azi cu prima probă, cea scrisă la Limba Română/ Limba Maternă, pentru minoritățile naționale.

Prin testele de la Evaluarea Națională, elevii pot arata că stăpânesc cunoștințele de bază, conforme cu programa școlară. În funcție de rezultate, învățătorii vor ști unde sunt eventualele lacune ale elevilor și vor concepe planuri de învățare pentru a le corecta.

Rezultatele la Evaluarea Națională, clasa a II-a, nu se trec în catalog, și vor fi comunicate doar părinților. Potrivit calendarului Ministerului Educației, lucrările vor fi corectate în termen de șapte zile de la susținerea ultimului test. Astfel că, rezultatele ar putea ajunge la cunoștința părinților și elevilor, cel mai probabil în jurul datei de 16 mai 2019. Mai multe informații despre Evaluarea Națională la clasa a II-a puteți afla din articolul: Subiecte Evaluare Națională 2019, clasa a - II-a.

Calendar Evaluare Națională, clasa a II-a

7 mai 2019: Limba română – Scris
7 mai 2019: Limba maternă – Scris
8 mai 2019: Limba română – Citit
8 mai 2019: Limba maternă – Citit
9 mai 2019: Matematică
10 mai 2019: Limba română pentru minoritățile naționale – Scris-Citit

Citește și:

Evaluare Naționala clasa a II-a, a-IV-a si a IV-a. Modele de subiecte și ce trebuie să știi

Tabăra Copilăriei a fost prima tabără din viața a 24 de copii de la Școala Gimnazială din comuna Brastavățu, județul Olt... Zile Libere 2019. Câte libere vor avea românii de Rusalii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x