În ultimii ani, tot mai mulți români au ales să își petreacă concediul în Bulgaria. Pe lângă prețurile reduse la sejururi, vecinii oferă plaje private, servicii de calitate și activități relaxante pentru cupluri sau familii.
Cele mai căutate cazări sunt cele din zona Nisipurilor de Aur. Deși regiunea este recunoscută pentru hotelurile de lux și un raport bun calitate - preț, există și excepții. Un român a avut parte de o experiență de coșmar în această stațiune din Bulgaria.
Prin ce a putut să treacă un român care s-a cazat la un hotel din Nisipurile de Aur
Un bărbat din România a rămas cu un gust amar după ce s-a cazat la un hotel din Nisipurile de Aur. Acesta s-a confruntat cu o situație neplăcută atunci când a văzut cum arată camera în care urma să își petreacă sejurul.
Nu a stat prea mult pe gânduri și a vorbit în mediul online despre experiența trăită, publicând și imagini cu mizeria pe care a găsit-o în locație.
Citește și: Grecii și-au păstrat o plajă doar pentru ei. Unde se află refugiul elenilor: „Aici înotăm cu demnitate”
„O locație destul de departe de plajă. Dar nu aceasta este problema cea mare. Tot hotelul este o vechitură peste care s-a dat un var. Nu există baterii la baie care să nu fie din timpul comunismului. Sunt un focar de infecție. Colacul toaletei este vechi, de foarte proastă calitate și se mișcă în toate părțile. Gresia veche, cu mucegai între rosturi.
Pereții crăpati peste tot, dar atenție, în baie și la intrare, puteți vedea placa de beton murdară și plină de cine știe ce <ocupanți>. Efectiv, lemnele de la șifonier și bucățile de tâmplărie pvc din baie, nu acoperă placa de beton. Paturile sunt o altă poveste de groază. (…) Nu aveți Wi-Fi decât în holul central. Nu funcționează în cameră. Ușa de la balcon este un risc. Probabil au folosit primele termopane din...... Somalia. Și nu se închide. În balcon îți picură apă în cap de la unitățile de aer condiționat”, a scris românul pe contul de Facebook, potrivit adevarul.ro.
O altă problemă pe care a întâmpinat-o bărbatul a fost mâncarea de la hotel. Acesta a fost uluit când a văzut că felul principal era parizer prăjit.
„Ciorbe 2. Una rece și una cu niște perișoare. Oribile. Nu se pot mânca. Arată ieftin și are gust la fel de ieftin. Produsul de bază al restaurantului era parizer prăjit. Nu este o glumă. Bucățele de parizer prăjit. La fiecare masă. Cașcaval, cel mai ieftin, atât de făinos încât se destramă când vrei să îl pui în farfurie. Pastele erau oribile, gătite 100 de ani, fără niciun gust. Fără niciun condiment.
Apă și atât. Desertul a fost de două ori în 5 zile. Singurul aliment proaspăt și care arată comestibil era pâinea. (…) Atenție la salam. Un singur fel, ce miroase cel puțin ciudat. Personal nu aș recomanda nimănui să riște să mănânce acolo. Este execrabil”, a mai adăugat el, conform sursei citate.