Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Medicii de la Spitalul Județean Ilfov rup tăcerea în cazul falsului medic ginecolog: „Este un diavol care a păcălit pe toată lumea”

Curg acuzaţiile împotriva falsului medic ginecolog de la Spitalul Judeţean Ilfov. Astăzi, pentru prima dată, mai mulţi medici, foşti colegi ai Ralucăi Bîrsan, au fost audiaţi. Femeia cu opt clase ar fi avut o relaţie "foarte specială" cu fosta şefă a secţiei de Ginecologie, Roxana Dragu.

Curg acuzaţiile împotriva falsului medic ginecolog de la Spitalul Judeţean Ilfov. Astăzi, pentru prima dată, mai mulţi medici, foşti colegi ai Ralucăi Bîrsan, au fost audiaţi. Femeia cu opt clase ar fi avut o relaţie "foarte specială" cu fosta şefă a secţiei de Ginecologie, Roxana Dragu, spune unul dintre ei. Sub ochii acesteia, Bîrsan ar fi pus paciente în pericol. Între timp, ancheta internă a spitalului de stat bate pasul pe loc. Încă nu există nicio demisie.

„Este un diavol. Cuplul ăsta este un diavol care a păcălit pe toată lumea”, a declarat Al Jashi Isam, fost medic Spitalul Judeţean Ilfov.

Pentru prima dată, un medic de la Spitalul Judeţean Ilfov confirmă ceea ce, până acum, doar pacientele au avut curajul să spună. Sub coordonarea fostei şefe a secţiei de Ginecologie, Raluca Bîrsan ar fi pus femei în pericol pe masa de operaţie.

Patru medici de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ilfov au fost audiaţi astăzi de poliţiştii secţiei 9 din Capitală. Şi majoritatea declaraţiilor sunt în defavoarea femeii acuzate. Alte paciente care au trecut prin cabinetul ei, de-a lungul anilor, vor avea, de asemenea, ocazia să mărturisească în cel fel au decurs intervenţiile chirurgicale.

În paralel cu ancheta poliţiştilor, şi Spitalul Judeţean Ilfov SUSŢINE că face verificări. Nu s-au încheiat nici după opt zile de la izbucnirea scandalului.

Chiar şi conducerea spitalului are suspiciuni despre cum are loc ancheta internă. Abia acum şi-a dat seama că doi membri ai Comisiei de Disciplină ar fi prieteni cu Roxana Dragu.

„Am ajuns la conluzia că va trebui să schimbăm un pic câteva persoane din comisia de disciplină, pentru că ştiţi cum funcţionează în spital relaţiile de colegialitate”, a declarat Dan Blendea, purtător de cuvânt Spitalul Judeţean Ilfov.

Recomandari