Antena Căutare

Fetita abandonata in Primaria Capitalei

O fetita de noua ani traieste o trauma cumplita. Tatal ei, nascut in Republica Moldova, a abandonat-o in holul primariei sectorului 4 din Bucuresti. Functionarii au ramas cu gura cascata, cand l-au vazut pe barbat cum alearga sa scape de propria fiica. Avem imaginile de pe camera de supraveghere, dar si marturia mamei fetei din Spania, care a aflat de la noi ca fostul sot i-a abandonat copilul.

Tatal fetitei si-a abandonat copilul in sediul Primariei Sectorului 4, alaturi de o geanta cu haine, spre mirarea chiar si a primarului Cristian "Piedone" Popescu.

Mama fetitei, care e in Spania, a aflat de la presa ca fetita ei a fost abandonata. Cuplul este originar din Republica Moldova, insa tatal are si cetatenie romana.

Intre timp politistii l-au gasit pe barbat, care a venit apoi sa-si recupereze fata, care fusese dusa intr-un centru de zi.

Fetita va ramane in grija autoritatilor, fiindca barbatul nu are domiciliu declarat in Romania si nici venit, iar mama a declarat ca va veni de urgenta in Romania.

Bucuresti: Tehnica noua de furat masini... Accidentul de la Tancabesti: Trei ani cu suspendare si 280.000 de euro, pentru viata a doi oameni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x