Antena Căutare

Fetita de patru ani disparuta la Sibiu, gasita moarta in raul Cibin

Fetita de patru ani disparuta, duminica, in municipiul Sibiu, a fost gasita moarta in raul Cibin, luni dimineata, de catre echipajele Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.

Fetita de patru ani a fost gasita de catre reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Sibiu la peste 8 kilometri de locul unde se presupune ca fetita a cazut in raul Cibin, care traverseaza municipiul Sibiu, printre resturile de vegetatie.

Corpul fetitei de patru ani a fost preluat de medicii Serviciului de Medicina Legala, iar in urma autopsiei va fi stabilita cauza mortii.

Copila a fost data disparuta de catre bunica sa duminica, in jurul orei 17.00, iar cautarile Politiei si ale reprezentantilor ISU s-au desfasurat, de-a lungul raului Cibin, pana in jurul orei 22.00, cand operatiunea a fost intrerupta, fiind reluata luni dimineata.

Se pare ca micuta locuia cu bunica, intr-o baraca improvizata pe malul raului Cibin, unde isi asezasera tabara in urma cu numai trei zile, mama fiind plecata in Italia, iar tatal fiind casatorit cu o alta femeie.

Efectul crizei: Varstele de pensionare, crescute la 70-80 de ani... Cod galben de ploi si vijelii in toata tara!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x