Antena Căutare

Fetiță de trei ani, în comă după ce a înghițit mai multe pastile! A fost solicitat un elicopter SMURD

O fetiţă în vârstă de doar trei ani, din comuna Vaideeni, judeţul Vâlcea, a fost dusă de urgenţă, miercuri seara, cu un elicopter SMURD la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitală.

O fetiţă în vârstă de doar trei ani, din comuna Vaideeni, judeţul Vâlcea, a fost dusă de urgenţă, miercuri seara, cu un elicopter SMURD la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitală. Aceasta se afla în comă după ce, nesupravegheată de părinţi, a înghiţit mai multe medicamente.

Potrivit medicilor de la Serviciul de Ambulanţă Vâlcea, copila a fost iniţial transportată la Spitalul Horezu, apoi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea.

După ce au stabilizat-o şi au intubat-o, cadrele medicale au solicitat elicopterul SMURD, deoarece starea fetiţei devenise critică, conform Mediafax.

Copilul a fost trimis, în stare de comă, la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Bucureşti.

Primele informaţii arată că fata a fost lăsată nesupravegheată pentru puţin timp şi a înghiţit mai multe medicamente.

Membrii familiei au fost cei care au solicitat ajutorul Serviciului de Ambulanţă.

Cazul Andreei Bălan scoate la iveală adevăruri dure: "Dacă s-ar fi întâmplat într-un spital de provincie, pacienta ... Copiii vor intra în învăţământul obligatoriu de la patru ani. Noua reformă în Educație...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x