Antena Căutare

Focsani: Nevazator amendat pentru ca nu a traversat pe trecerea de pietoni

Culmea excesului de zel la Focsani. Un nevazator a fost amendat pentru ca nu a traversat pe trecerea de pietoni. Explicatia politistilor: nu si-au dat seama ca barbatul nu vede si nici el nu le-a spus nimic. Pietonul, luat pe nepregatite, a platit amenda, dar acum vrea sa isi recupereze banii.

Traian Ilie are 36 de ani si, de cand s-a nascut, n-a vazut lumina zilei. Dovada. si certificatul de handicap. Asta nu il impiedica totusi sa incerce sa duca o viata cat de cat normala. Ii place sa iasa din casa, asa ca a invatat drumul pe dinafara, cu ajutorul prietenilor. Acum se ghideaza dupa un copac, un gard viu sau un semafor. Ultima data insa n-a nimerit trecerea de pietoni.

"Am trecut pur si simplu si m-am intalnit cu cineva care s-a prezentat a fi politist de la politia locala. Mi-a cerut actele si le-am prezentat buletinul. Si cum i-am prezentat buletinul s-a dus si mi-a facut procesul verbal pentru amenda", spune barbatul.

Barbatul spune ca s-a pierdut in fata agentilor si nu le-a spus ca este nevazator. Asa ca a fost amendat cu 140 de lei pentru ca a traversat prin loc nepermis.

Dupa cateva zile, pietonul a mers, tot singur, la politie, sa conteste amenda.

In momentul constatarii contraventie nu a prezentat absolul niciun certificat. Daca nu i se accepta contestatia, singura varianta sa isi recupereze banii este sa mearga in instanta. Dar barbatul spune ca nu are bani de asa ceva.




foto: brandonremler.blogspot.com

CCR da dreptate pensionarilor. CAS, doar pentru cei cu venituri de peste 740 de lei... Ancheta la Institutul Cantacuzino. Avocatul Poporului: "Neproducerea unor vaccinuri afecteaza siguranta nationala&q...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x