Antena Căutare

Fosta soție a patronului Hexi Pharma face lumină! Motivele pentru care crede că Dan Condrea era agent secret

Fosta soţie a lui Dan Condrea, Laura Georgescu, a făcut dezvăluiri despre trecutul patronului Hexi Pharma, care şi-a pierdut viaţa în urma unui accident rutier petrecut duminică.

Fosta soţie a lui Dan Condrea, Laura Georgescu, a făcut dezvăluiri despre trecutul patronului Hexi Pharma, care şi-a pierdut viaţa în urma unui accident rutier petrecut duminică.

Laura Georgescu a declarat, joi, la Tribunalul Bucureşti, unde se judecă o cerere depusă de aceasta în ianuarie, pentru stabilirea programului de vizitare a copilului lor, care era în custodia lui Dan Condrea, că patronul Hexi Pharma a fost agent SIE şi că a fost filat de SRI.

“Dan Condrea a fost agent SIE. Ştiu pentru că l-am întrebat şi nu mi-a răspuns nimic, deşi el îmi răspundea mereu la întrebări. Dacă nu mi-a răspuns, înseamnă că era agent SIE. În tot anturajul nostru erau ofiţeri SIE şi SRI”, a spus Laura Georgescu.

Prezentă în platoul "Acces Direct", femeia a reconfirmat faptul că declarația potrivit căreia fostul său soț ar fi fost agent SIE este doar o supoziție, ce se bazează pe numeroasele indicii pe care soțul său i le-ar fi dat atunci când încă locuiau sub același acoperiș.

"Începuse să iasă foarte des din țară, se ascundea atunci când vorbea la telefon, îmi spunea să nu-i spun eu ce să facă, pentru că el este cineva. Atunci a intervenit divorțul, mi-a spus că nu mai sunt de nasul lui", a mai declarat prima soție a lui Dan Condrea.

Fosta soție a lui Dan Condrea face dezvăluiri! "Fiica mea a fost agresată de tatăl ei. De ani buni, n-am mai stat d... Copilul refuză să dea mâna cu profesoarele sale? Amendă de până la 5.000 de dolari, pe loc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x