Antena Căutare

Gheorghe Dincă are motive de bucurie! Nici experții FBI nu l-au putut învinge! Ce îl face atât de greu de „citit” pe monstrul din Caracal?

Informații incendiare, din ancheta de la Caracal. După șapte interviuri psihologicie și peste 22 de ore de testări, profilerii încă nu au reușit să-l descifreze pe Gheorghe Dincă! Ce îl face pe presuspul crimina din Caracal atât de greu de citit?

Informații incendiare, din ancheta de la Caracal. După șapte interviuri psihologicie și peste 22 de ore de testări, profilerii încă nu au reușit să-l descifreze pe Gheorghe Dincă! Ce îl face pe presuspul criminal din Caracal atât de greu de citit?

Ana Maria Bujor, senior editor Antena 3, are informații în exclusivitate din ancheta de la Caracal.

22 de ore de interviu și multe altele în viitorul apropiat! Se pare că cei de la Poliția Română și profilerul au nevoie de mult mai mult timp pentru a putea să stabilească un profil al lui Gheorghe Dincă.

Totuși, ca ipoteze, vorbim despre un Gheorghe Dincă ce pare a fi un criminal în serie, care tratează femeile ca pe niște obiecte. S-a tras această concluzie pentru că, de fiecare dată când face referire la Luiza Melencu și la Alexandra Măceșanu, Dincă le numește „fata numărul unu” și „fata numărul doi”, fără să le folosească niciodată numele.

Femeile audiate în dosarul Caracal au deschis calea anchetatorilor pentru a reuși să dezlege misterele în ceea ce-l privește pe Gheorghe Dincă. Se pare că aceste femei au reușit, cumva, să producă acel declic astfel încât Gheorghe Dincă să înceapă să povestească ce s-a întâmplat în casa din Caracal.

De asemenea, profilerul a mai constatat faptul că nevoile primare sunt extrem de importante pentru Gheorghe Dincă, de aceea anchetatorii au avut un comportament extrem de echiibrat, char ireproșabil față de suspect, tocmai pentru a-i da ocazia să se manifeste ca și cum el ar fi fost cel în control.

Cercetarea profilerului continuă, urmând ca, cel târziu până la sfârșitul anului, să se finalizeze profilul lui Gheorghe Dincă.

Scene terifiante la Bistrița Năsăud! Bătaie în plină stradă, chiar sub privirile trecătorilor| FOTO... FOTO/ Alertă cu bombă în centrul Capitalei! Zeci de persoane au fost evacute...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x